2023.03.10. 08:37:15 7704 269

Fogd a bőröndödet, és indulj el Tenerifére – akár egy e-book árából (X)
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha már most alig bírsz magaddal, mert legszívesebben azonnal elindulnál az idei nyaralásodra, akkor ezért a cikkért még hálás leszel nekünk. Elhoztuk neked a lehetőséget, hogy megnyerj egy 5 csillagos nyaralást Tenerife szigetére, sőt, idén akár egy csillaggal többet is kihozhatsz az utazásra szánt pénzedből. Mutatom, hogyan!

Tenerife - Los Gigantes - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Tenerife - Los Gigantes

Biztosan te is sűrűn eljátszol a gondolattal, hogy összepakolod a cókmókodat és elindulsz egy olyan helyre, ahol a gondjaidat magad mögött hagyva, finom koktélokat szürcsölgetve élvezheted a szabadságot.

Sokan vagyunk, akik a munka és más kötelezettségek mellett ritkán tudunk csak időt szakítani az igazi feltöltődésre. Az évi egy-két nyaralás talán az egyetlen lehetőséged a pihenésre, a kalandok és az újdonságok megélésére. Végre tényleg élvezheted az életet! Már, ha sikerül valóban jó nyaralást kifognod.

Ketyeg az óra, a pénzed pedig egyre kevesebbet ér

Utazni is egyre drágább, a főszezonhoz közeledve pedig az igazán jó ajánlatok villámgyorsan betelnek. Kettőt pislogsz, és a kiszemelt szállodában már egyetlen szoba sincs, a repülőn pedig még egymás mellé sem tudtok leülni. Mire észbe kapsz, ott tartasz, hogy a nyaralásra szánt összegből közel sem tudod kihozni azt a színvonalat, amit megéri kifizetni.

Idén viszont nem muszáj beérned azzal, ami marad. Csak figyelj!

Mitől jó a nyaralás?

Természetes, hogy ha már elindulsz, akkor szeretnéd tényleg élvezni a kirándulást. De mi van, ha az egyikőtök csak napozni és koktélozni vágyik, a másik viszont imádja az izgalmas vízi sportokat? És akkor még nem is beszéltünk a gyerekekről, akik két nap után már halálra unják magukat, ha nincs a közelben egy menő csúszdapark. Kevés népszerű nyaralóhely tud megfelelni ennyiféle szempontnak, főleg, ha nem szeretnétek túl sok időt tölteni a repülőn. A Kanári-szigetekhez tartozó Tenerife azonban éppen ilyen hely.

Tenerife: homokos partok, kék óceán, és számtalan kaland

Sajtos Gábor és felesége, Krisztina már 6 éve foglalkoznak utazásszervezéssel, és a legtöbb ügyfelük éppen a sokszínű élményekre vágyó utazók közül került ki. A holidayintenerife.eu alapítói ugyanis egy nyaralás alkalmával menthetetlenül beleszerettek a szigetbe, azóta pedig már rengeteg magyar kalandor álomnyaralását sikerült megvalósítaniuk.

„Szinte mindenki megfogadja, hogy visszatér még a szigetre, aki ellátogat ide. Tenerifét egyszerűen nem lehet nem szeretni. Itt még az időjárás is tökéletes: sosincs túl hideg, vagy túl meleg. Tényleg olyan, mint a földi paradicsom, ahol mindenki megtalálja a számítását.” – mondja Gábor, és a velük nyaralók visszajelzéseit olvasva biztosak lehetünk benne, hogy nem túloz.

„Ezt egyszer mindenkinek látnia kéne!”

Gábor éppen egy fiatal párral beszélgetett, akiknek az üdülését ők szervezték, amikor elhangzott a fenti mondat. Valóban: ugyanezt gondolták ők is, amikor Krisztinával belevágtak a tenerifei utazások szervezésébe.

„Az elmúlt évek nehézségei után különösen fontos lenne, hogy minél többeknek legyen lehetősége egy kicsit kiszakadni a hétköznapokból, és megismerkedni egy olyan világgal, ahol mindig tavasz van, és mindig van remény.” Ezért Gábor és Krisztina idén megálmodtak egy fantasztikus ajánlatot.

Nyerj 5 csillagos álomnyaralást, és vidd haza a biztos ajándékokat

A tenerifei nyaralások szakértői úgy döntöttek, hogy 2023-ban még az eddigieknél is többet tesznek azokért az utazni vágyókért, akik nem szeretnének lejjebb adni a 4 vagy 5 csillagos szállodában eltöltött nyaralásukból.

Kidolgoztak egy nyereményjátékot, amiben a garantált ajándékok és kedvezmények mellett akár egy 2 fős, 5 csillagos álomutazás is a tiéd lehet. Ehhez mindössze annyit kell tenned, hogy választasz egyet a nyereménycsomagok közül, amelyek nem csak a nyereményszelvényedet tartalmazzák, de a garantált kedvezményre jogosító kuponokat és a Tenerife titkai című útikönyvet is megkapod.

Tenerifén idén többet érhet a pénzed

A főnyeremény 2 fő részére szól: 2023. július 1.- és augusztus 31. között 7 éjszakát tölthettek el egy 5 csillagos szállodában. A nyeremény ezen kívül tartalmazza még a repülőjegyeket, a 32 kg-os feladott poggyászokat, valamint a félpanziós ellátást is. Valamint részt vehettek egy Double Jetski túrán és egy helikopteres túrán is. De ez még nem minden!

Gáborék a főnyereményen kívül kisorsolnak 7 db delfin- és bálnanéző hajótúrát, valamint 3 db Ferrari F12 Berlinetta élményvezetést is. A nyereménycsomagokban található kedvezményre jogosító kuponok segítségével pedig akár 200 €-t is spórolhatsz az idei nyaralásod árából. Így mindenképpen olcsóbban jössz majd ki, ha Gáborékra bízod az idei kikapcsolódásodat – akkor is, ha véletlenül nem te viszed el a fődíjat.

Ez sem tart örökké, tehát ne késlekedj

A nyereményjáték 2023. március 14., 20:00-ig tart. Ezt követően már egyik ajánlat sem lesz elérhető. Ha szeretnéd bebiztosítani az idei pihenésedet, akkor ezen a linken tudsz beszállni a játékba.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Neked van B terved? – Fogódzók és mentőövek nehéz időszakokhoz

Életünk egy-egy akadálytalan, felhőtlen időszakában hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy az esetleges nehezebb időszakokra is gondoljunk. Aztán beköszönt egy válságos helyzet, és az első gondolatok között bizonyosan szerepelni fog a jövő próbatételeire való optimális felkészülés terve – , ahogy mondani szokás: lehetőségeinkhez mérten legyünk „bebiztosítva”. Miért lehet szükségünk B tervre?

Kóstoltad a világ leghíresebb ételeit?

A külföldi utazások során a hely kultúrájával, történelmi érdekességeivel és embereivel való megismerkedés egyik örökzöld módja az ott hagyományos és népszerű ételek megkóstolása. Az ételek így méltán képezhetik kirándulásaink fénypontját és képesek megnövelni az utazási élményeket.

EZZEL A NAPONTA KÉTSZER VÉGZETT GYAKORLATSORRAL JÓL FEJLESZTHETŐ A CSECSEMŐK CSÍPŐÍZÜLETE

A magzat méhen belüli elhelyezkedése és a szülés körüli megpróbáltatások miatt aszimmetria vagy tartási eltérés alakulhat ki az újszülöttek csípőjénél. Ez a jelenség ijesztő lehet a szülők számára, pedig hátterében legtöbbször nem betegség áll. Annak érdekében viszont, hogy a gyermek ízületei megfelelően fejlődjenek, születéstől kezdve 4-6 hónapos korig naponta kétszer tornáztatni kellene az újszülöttek csípőízületét, például pelenkázás közben. Ebben segít a Semmelweis Egyetem legújabb oktatóvideója.