2020.12.23. 14:12:32 8164 165

Fűtésrendszer átmosása
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A fűtésrendszer átmosása elengedhetetlen ahhoz, hogy az otthonunkban, irodánkban vagy akár a telephelyűünken alkalmazott fűtés megfelelő hatásfokon működjön. Ha például nem melegszik eléggé a radiátorunk, kopog, a szivattyú vagy csak azt vesszük észre, hogy évről-évre egyre magasabb a fűtésszámlánk, annak ellenére, hogy a hőérzetünk nem javul, biztosak lehetünk benne, hogy egy alapos átmosásra és karbantartásra mindenféleképpen szüksége van a fűtésrendszerének.

Radiátor - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Radiátor

A két legmeglepőbb információ a témával kapcsolatban az, hogy az újonnan beüzemelt, gyári alkatrészekből álló fűtési rendszert is át kell mosni a szennyeződések és gyári védelmi anyagok eltávolítása miatt, és az, hogy a fűtésrendszer átmosását legalább 5 évente el kell végeztetnie. Magyarországon sajnos nincs hagyománya a fűtési rendszerek karbantartásának, sokszor még az éves, előírt gázszolgáltató által végzett ellenőrzést is tehernek érezzük, pedig ezek nem csak pénzt spórolhatnak a háztartásunkban, akár életet is menthetnek! Ahhoz, hogy megbízható és hatásosan dolgozó szakembert tudjon találni a fűtésrendszer átmosásához, érdemes tisztában lennie a lehetséges buktatókkal. Elsősorban mindenféleképpen el kell fogadnia azt a tényt, hogy a gázrendszerek esetében soha nem érdemes spórolnia. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy ne választhatná a reálisan olcsóbb ajánlatot adó céget a munkára, viszont abba soha ne menjen bele, hogy házi masinával, slaggal, vegyszermentes nagynyomású géppel próbáljanak belenyúlni a fűtési rendszerébe töredék áron. A fűtésrendszer átmosásával üzembiztosabbá válik a rendszer, kevesebb fűtési energiát használ fel, nő a fűtési komfortérzet, csökken a fűtési korrózió beszélye, csendesebb lesz a kazán, nő a rendszer élettartalma, megszűnnek a keringési problémák, ezáltal egyenletes fűtést tud biztosítani a rendszer és megszűnnek a hidegebb pontok az otthonában.

Fűtésrendszer átmosására lenne szüksége? Keressen minket most!>>

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...