2022.11.18. 10:59:12 4532 199

Gyorsítsd fel a folyamatot! – 2+1 ötlet, hogy könnyebben száradjon a körömlakkod
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Csodálatra méltó, hogy milyen gyönyörű alkotások készülhetnek egy egészen apró felületre, a körmünkre. Sokan apró festővászonként használják ezt a területet, karácsony közeledtével pedig sokan nem restek még jobban elengedni a fantáziájukat. Ám van olyan is, aki nem cifrázza túl a dolgokat ilyenkor sem.

Színes körömlakkok - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Színes körömlakkok

Ők azok, akik inkább otthonuk kényelmében, saját maguk választotta színnel csinosítják körmöcskéiket, és nem feltétlenül ragaszkodnak a mintákhoz sem. Ha Te is ebbe a csoportba tartozol, van néhány tuti tippünk, hogyan száradhat meg még gyorsabban a lakk a körmödön.

Ha nem trükköznél

Manapság viszonylag egyszerű megoldani a körömlakk gyors szárítását, mert nem egy olyan lakk, spray létezik, amely segítheti ezt a folyamatot.

A jól bevált módszer

Kapd elő a hajszárítót, állítsd alacsonyabb hőfokra és a köröm felett ide-oda mozgatva a gépet, száríts meg a lakkot. Csak semmi hirtelen mozdulat, és a hőmérséklet se legyen túl magas, mert újra folyóssá válhat a lakk és az ellenkezőjét érhetjük el, mint amit szeretnénk.

Ha bírod a jegeset

Hogy hogy jön össze a száraz körömlakk és a jeges víz? Na, most figyelj! Kend fel a lakkot, hagyd száradni nagyjából 3 percig, majd dugd a körmeid néhány másodperc erejéig jéghideg vízbe. Ha kivetted a vízből, hagyd megszáradni a kezed. A törölközőt egyelőre mellőzd!

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...