2023.06.28. 11:15:00 5884 213

Hadd göndörödjön! - Tippek és trükkök a dús hullámokért
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Te is úgy érzed, hogy bármit is teszem, göndör tincseid egyfajta szénakazalként meredeznek a fejeden? A szép göndör haj egyik titka a megfelelő hidratáltság, amihez a hajtípusunknak megfelelő hajápolási termékeket kell választanunk. Másik fontos tényező, hogy a fodrászunk ne vágja ketté a hullámainkat egy hajvágás alkalmával sem.

Egészséges göndör haj - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Egészséges göndör haj

Korábban már beszámoltunk olyan praktikákról, amelyek a haj általános egészségének megőrzésében segítenek nekünk. Ilyen trükk volt példának okáért a selyempárnán történő alvás, amit a göndör hajú hölgyek még inkább megszívlelhetnek, hogy hajuk szép hullámai alvás közben se sérüljenek!

Próbáljunk ki többféle göndör hajra készült hidratáló szérumot és rugalmasságot biztosító balzsamot, hogy lássuk, a mi hajszálainknak melyik hatóanyag lesz a legoptimálisabb. Ha szeretnénk, akkor ennek a tudásnak a megszerzése után áttérhetünk az ezt tartalmazó természetes, vegyszermentes hajpakolásra a még egészségesebb hajszerkezet elérése érdekében.
A kókuszolajat és az argánolajat most is istenesíthetjük, és még csak sokat sem kell belőle használnunk, ha a hajmosás befejezésekor a nedves hajunkra simítgatunk belőlük. Hogy mit várhatunk ezektől? Puha és fényes frizurát!

Nincs is kiábrándítóbb annál, mint amikor már a hajmosás másnapján azzal szembesülünk a tükörbe nézve, hogy a diffúzoros hajszárítás után még kellően dús frizuránk rálapul a fejünkre, viszont a hajvégeknél seprűként áll szét. Ilyenkor két dolgon kell elgondolkoznunk:
- Nincs szükség egy gyors hajvágásra a töredezett hajvégek eltávolításához?
- Nem hordunk fel túl sok, vagy túl olajos összetételű hajápolószert a fejbőr környékére?

A hajápolási termékek általában elnehezítik a hajat, ha azokat a hajhagymák közelébe is felvisszük, valamint ezektől eltömődhetnek a fejbőr pórusai, amitől gyorsabban is zsírosodhat a hajunk.

Akinek csak egy kicsit is hullámos a haj, mint pl. nekem, már biztosan megtanulta, hogy fentről lefelé fésülve csak még nagyobb gubancokat fésülünk bele a hajunkba. Éppen ezért célszerű a tincseinket alulról a fejtető felé haladva bontogatni - kimondottan bontókefével.

Forrás: szepsegvilag.eu, www.goodhousekeeping.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...