2023.07.11. 15:30:00 6817 255

Hagyjuk meg a vízcseppeket a medencének: A tökéletesen tiszta üvegpoharak titka
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nincs is kiábrándítóbb annál, amikor a várva várt hűsítőnk maszatos vagy vízcseppes pohárban érkezik meg elénk. Hogy házigazdaként mi se essünk ebbe a hibába, sajátítsuk el a ragyogóan tiszta poharak titkát!

Tiszta pohár - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Tiszta pohár

Mosogatógép-fanoknak van egy rossz hírem: A legtisztább, karcmentes üveg- és borospoharak kézzel történő mosás után születnek! A gépi mosás után azonnal ki kell venni a poharakat a gépből, hogy az azokon maradó nedvességet egy szöszmentes kendővel fel tudjuk itatni. De még ilyenkor is fennáll a veszélye annak, hogy a poharaink karcosak lesznek, hiszen egyáltalán nem mindegy, milyen mosogatószert használunk! A szemcsés vagy a túl erős hatóanyagú tisztítószerek károsíthatják az üveg felületét.

A súrolószer és a dörzsi szivacsok messze kerüljék el az ivó- és borospoharainkat, és minden más üvegfelületet is, viszont az opálos felület elkerülése miatt szükségünk lehet speciális kefére, amivel a pohár aljáról és a pereme mentén is rendesen el tudjuk távolítani a szennyeződéseket. Természetesen egy kevés mosogatószer segítségével.

Az üvegpoharak leöblítésekor figyeljünk arra, hogy a mosáskor használt (kézmeleg) vízhőmérséklet maradjon meg, hogy a hőmérsékletkülönbség miatt el ne repedjen az üveg, főleg ne a kezünkben!

A folyamat befejezéseként ne állítsuk a csepegtető tálcán a poharakat, mert így a csíkok és a foltok lesznek csak borítékolhatók, inkább ragadjunk mikroszálas törlőkendőt és rögtön töröljük el a poharainkat.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...