2021.02.08. 14:34:38 8193 206

Hangolódj a tavaszra! Tavaszi divattippek
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Neked is totál eleged van már a home office mackónadrágos életformájából? Teljesen igazad van, éppen ideje kitörni belőle! Jobb alkalom nem is kínálkozhatna hozzá, mint a máris nagy erőkkel készülődő tavasz! Hiszen ez amúgy is a megújulás, a friss sarjadás és a kivirágzás időszaka, és nekünk most mindennél nagyobb szükségünk van ezekre az éltető energiákra. Már ma nekiállhatsz a gardróbod újrarendezésének, aztán feltétlen csemegézz az idei tavasz slágerdarabjai közül is! Nosza, vedd kezedbe az irányítást: kattanj rá a tavaszi divattrendekre, bújj ki a mackónadrágból, és mutasd meg magad a világnak! (Hirdetés x)

Divat 2021 - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Divat 2021

2021 divattrendjei

Az idei év hivatalos divatszíne nem is egy, hanem mindjárt kettő: a kellemes alapszürke és az élénk, de nem rikító sárga, ami együtt is gyönyörű, harmonikus színösszeállítást eredményez. További előnyük, hogy sárgából talán már az előző évben is betáraztunk néhány ruhadarabot, úgyhogy most elég lesz csak tovább bővíteni belőle a ruhatárunkat, a szürke alapdarabok és kiegészítők pedig bármilyen alkalomra, szinte minden más színkombinációban is tökéletes párosítást adnak. Természetesen nem kell leragadni ennél a két színnél, hiszen 2021 a visszafogott cukorkaszínek széles palettájának kedvez, különösen a pasztell rózsaszín, illetve a farmerkék és a zöldes vízkék viszi a pálmát, tehát mindenki megtalálhatja a neki valót. Ráadásul most egyre inkább teret hódítanak az erőteljes minták, különösen a nagy virágos, akár némi etno beütéssel. Amúgy is előtérbe kerül a 60-as, 70-es évek divatja, de a csinos ruhák terén a 40-es évek vonalvezetése is visszaköszön. Jellemzőek lesznek a kényelmes, lezser ruhaneműk is, mint a lágy esésű bő nadrágok, ami kedvez annak, hogy akár home office-ban is kényelmesen, mégis csinosan és divatosan öltözködhessünk.

A nadrág, az örök

Természetesen alapkelléknek megmarad a farmer, ami mindenféle időjárásben és élethelyzetben továbbra is jolly joker lehet. A klasszikus fazonok mellett idén ismét visszatér a hasított verzió, és továbbra is divatban marad a magasított derék, illetve a szorosan testhez simuló fazon mellett a bő szabású, húzott darabok is. Ezeket elsősorban a fiatal korosztálynak ajánljuk. Mind a csinosabb, mind pedig a kényelmi öltözékek között sztár lesz idéntől a lágy esésű, hurkolt vagy akár fényes anyagokból, hajtásokkal bővített A-vonalú nadrág, ráadásul az egyszínű mellett a merészen mintás változatai is. A tavaszi megújulás jegyében feltétlen ajándékozd meg magad legalább eggyel - meglátod, egyből sokkal jobban fogod érezni magad a bőrödben!

Nőies felsők

Az idei év nagy slágere az alakot kiemelő, testhez simuló hosszú ujjú sztreccspóló - néhány biztosan ott lapul a Te gardróbodban is, de annyira jól kombinálható szinte bármivel, hogy érdemes belőle többet is beszerezni. Ezt felveheted farmerhez, elegáns nadrághoz vagy akár szoknyához is, másik előnye, hogy nem csak önmagában mutatós, de pulóver, kardigán vagy blézer alatt is kényelmesen viselhető. Legyen belőle egyszínű és természetesen mintás is – idén nem kell idegenkedni a nagy virágmintáktól sem (azonban jó ha tudjuk, hogy a nagy minták optikailag erősítenek).

Szoknya, ruha

Tavaszi divat 2021Tavaszi divat 2021
Ne mondjunk le a kifejezetten nőies darabokról sem: tavasszal már mindannyian szeretjük levenni a téli bundát, és kicsit megmutatni magunkat a világnak. Mi lehetne jobb módja ennek, mint egy-egy csajos ruhadarab: egy csinos szoknya vagy egyrészes ruha. A kissé romantikus, nőies fazonok vannak most újra divatban, amelyek hangsúlyozzák a derekat, a 60-as, 70-es, sőt a 40-es évek divatját idézve. Bátran válogathatunk a színes és mintás, akár kissé hippis, akár a konszolidáltan decens ruhák között. Idén különösen divatos a nagy gallér, tehát ilyen darabokban is gondolkodhatunk.

Kabát, blézer

Női divat 2021Női divat 2021
A tavaszi időjárás szeszélyessége folytán biztosan szükségünk lesz valamilyen felöltőre: ez lehet klasszikus ballonkabát vagy egy trendi szövetkabát, a langyosabb napokra pedig feltétlen jól jön egy-két blézer is. Blézerből igen nagy a választék a rövidtől a hosszított fazonokig, s az örök klasszikusok mellett idén ebben szintén lehetünk merészek, és akár egy hatalmas virágokkal tarkított, vagy egyéb feltűnő mintás darabot is bevállalhatjuk. Az idei év új trendje a széles válltömés - ez különösen jó hír a szélesebb csípőjű hölgyeknek, mert jól ellensúlyozza alkatukat, tehát érdemes élni ezzel a lehetőséggel. Tavasszal jó, ha van egy szél- és esőkabátunk, dzsekink, de kitűnően öltöztet egy trendi színes, mintás esernyő is. Ezenkívül idén divatba jönnek a fejkendők: kisebb, szinte hajpánt funkciójú kendőcskékre kell itt gondolni, ami jó módja a kiegészítők és színek rafinált párosításának.

A lábbeli

Még mindig divatja van gumicsizmának, ami praktikussága miatt is elengedhetetlen darabja a tavaszi ruhatárnak. Amúgy a kényelmes félcipők, vízálló sneakerek mehetnek továbbra is a farmerhez, de egy-egy stílusos bokacipő vagy -csizma is elkél még ilyenkor. Az év trendi lábbelije a fehér térdcsizma, amit persze nem annyira a rossz idő miatt, mint inkább divatdarabként öltünk magunkra.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Az Auchanból vásárolt szénsavmentes vizet hívott vissza a Szentkirályi

A Szentkirályi minőségellenőrző laboratóriuma jelezte, hogy a palackozás során a 1,5 literes szénsavmentes Szentkiralyi termékbe csekély adagban tisztitószer került, ezért a Szentkirályi Magyarország kéri a fogyasztókat, akik múlt pénteken, március 22-én bármelyik Auchan áruházban olyan 1,5 literes, szénsavmentes (rózsaszín kupakos) Szentkirályi ásványvizet vásároltak, amelynek a palack nyakán látható lejáratai ideje 21.03.2025, hogy ne fogyasszák el azt, hanem vigyék vissza az áruházba, ahol vásárolták.

Csak óvatosan a szempillaspirállal! – Amilyen hasznos, olyan ártalmas is lehet

A tökéletes smink elengedhetetlen tartozéka a szempillaspirál. Általában a fekete a befutó, de láttunk már barna, vagy éppen kék színben pompázó kis kefét is. Bármilyen is legyen a színe, felvitelével a célunk egyértelmű: fiatalítani szeretnénk a külsőnkön.

Szenolitikumok – Valóban az örök fiatalság forrásai?

Az embereket már a kezdetektől foglalkoztatja az örök élet kérdése. A modern kultúrákban az elmúlásról való beszélgetés olyannyira kényelmetlenül érinti az egyéneket, hogy a halál felkerült a tabutémák különféle normákkal és hárító megnyilvánulásokkal elleplezett listájára. És bár az örök élet forrásának kifürkészése századunkban nem feltétlenül zajlik rejtélyes alkimista laboratóriumok mélyén, mégis ugyanolyan aktív a téma iránti érdeklődés, csak korhoz igazodó módon.