2016.05.21. 16:08:12 10379 195

Hatalmas baleset az F3 futamon – még nézni is rettenetes!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Egy órával ezelőtt spielbergi F3-as futamon szörnyű tragédia történt. Ryan Tveter elveszítette az uralmát az autó felett, de még vissza tudott térni a pályára, ám hatalmas port vert fel a mutatványával… Ami ezután történt, azt nézni is szörnyű.

F3 baleset | Forrás: Eesti Sport via youtube.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com F3 baleset | Forrás: Eesti Sport via youtube.com

A portól nem látszott az autó, így az utána érkező Pedro Piquetnek és Peter Linek esélye sem volt felismerni a veszélyt.

Egyelőre úgy tudni, hogy mindhárom pilótát kórházba szállították, és életben vannak.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Sétára fel! – A gyaloglás 5+1 jótékony hatása

A séta az egyik legegyszerűbb, mégis legjótékonyabb tevékenység, amit egészségünk és lelkünk érdekében tehetünk. Nem igényel különleges felszerelést, edzőtermet vagy komoly erőfeszítést, mégis rengeteget adhat. Sétálhatsz egyedül, vagy bandukolhattok csoportban is, ha szeretitek a társaságot.

Holland kutatás: a hosszú Covidban szenvedők nem tudnak teljesen részt venni a társadalomban

A hosszú Covid szindrómában szenvedők nem tudnak teljes mértékben visszailleszkedni a társadalomba, a betegségből visszamaradt tünetek megnehezítik az iskolába járást, munkavégzést és a társas kapcsolatokra is hatással vannak - írta szerdán az NlTimes című holland hírportál a holland közegészségügyi intézet (RIVM) kutatására hivatkozva.

Ezért fontos tudni az elektrolitokról

Az elektrolitok a vérben, a vizeletben és a szövetekben fellelhető ásványi anyagok, amelyek elektromos töltéssel rendelkeznek, kulcsszerepet játszanak a szervezet megfelelő működése érdekében, egyensúlyozzák a pH alapszintjét, a sejtekhez szállítják a szükséges tápanyagokat, kiküszöbölik az anyagcsere köztes- és végtermékeit (a metabolitokat) a sejtekből. A legtöbb testi funkció akadálytalan működéséhez a víz nélkülözhetetlennek bizonyul, a szükséges utánpótlás során pedig a jobb felszívódást olyan ásványi anyagok segítik elő, mint például a kálium és a nátrium. Mit érdemes tudni az elektrolitokról?