2014.11.07. 18:00:00 6212 22

Hogyan rúdtáncol a profi, a színész, a modell és a férfi?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Rúdtánc. Elsőre mindenkinek egy sejtelmes fényekkel megvilágított, férfiaktól hemzsegő bár ugrik be, ahol egy nő vonaglik a ruháitól szépen sorban megválva. Pedig a vetkőzés és az erotikus mozgás nélkül a rúdtánc ugyanolyan sport, mint például a talajtorna, vagy egy olyan táncművészeti ág, mint a rumba vagy a csacsacsa. Tény azonban, hogy mindegyiknél sokkal szexibb és egyszerűen döbbenet nézni.

Rúdtáncos | Fotó: 123rf.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Rúdtáncos | Fotó: 123rf.com

Nekünk, hétköznapi halandóknak megfoghatatlan jelenség, ahogy a gravitációval dacolva, 2 méterrel a föld felett tekereg egy bomba női vagy egy kidolgozott férfi test. Igen férfi. Ugyanis ma már nemcsak nők, hanem férfiak is rúdtáncolhatnak. Annyira nem meglepő ez egyébként, hiszen ehhez a sporthoz nem kevés erőkifejtés szükséges, hiszen bonyolult akrobatikai elemeket kell végre hajtani. Egy rúdon. A magasban.

A sport egyébként valószínűleg a cirkuszokból vándorolt át a sztriptízbárokba, ma pedig úgy tűnik, hogy egyre többen választják edzésformaként. Profi szinten két ágazatot különböztetnek meg, a Pole Dance-t, ami táncos elemeket tartalmaz, s a Pole Fitness-t, ami inkább akrobatikus mozgásra épít. Mindegyik bámulatos!

Most pedig jöjjenek a videók!

A profi rúdtáncos

A színész

A modell

A férfi

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Sétára fel! – A gyaloglás 5+1 jótékony hatása

A séta az egyik legegyszerűbb, mégis legjótékonyabb tevékenység, amit egészségünk és lelkünk érdekében tehetünk. Nem igényel különleges felszerelést, edzőtermet vagy komoly erőfeszítést, mégis rengeteget adhat. Sétálhatsz egyedül, vagy bandukolhattok csoportban is, ha szeretitek a társaságot.

Ezért fontos tudni az elektrolitokról

Az elektrolitok a vérben, a vizeletben és a szövetekben fellelhető ásványi anyagok, amelyek elektromos töltéssel rendelkeznek, kulcsszerepet játszanak a szervezet megfelelő működése érdekében, egyensúlyozzák a pH alapszintjét, a sejtekhez szállítják a szükséges tápanyagokat, kiküszöbölik az anyagcsere köztes- és végtermékeit (a metabolitokat) a sejtekből. A legtöbb testi funkció akadálytalan működéséhez a víz nélkülözhetetlennek bizonyul, a szükséges utánpótlás során pedig a jobb felszívódást olyan ásványi anyagok segítik elő, mint például a kálium és a nátrium. Mit érdemes tudni az elektrolitokról?

Ezekkel a természetes módszerekkel látványosan megnövelheted az energiaszinted

Nem meglepő kijelentés, hogy a szervezet akadálytalan működéséhez, az életfolyamatok lebonyolításához energiára van szükség. Az energia építi, karbantartja és regenerálja a sejteket és szöveteket, támogatja a különféle funkciókat és tevékenységeket. Sűrűn halljuk, hogy „kimerültem”, hogy „több energiára lenne szükségem”.” Hogyan lehet ezen segíteni?