2022.09.15. 09:30:00 5195 210

Hogyan válassz pénztárcát? Útmutató nőknek
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A stílusos és minőségi női pénztárca kiválasztása nem olyan könnyű feladat, ahogy az első pillanatra látszik. A szemet gyönyörködtető buksza egyszerre praktikus, kényelmesen használható és funkcionális. Vajon van olyan, amely kellően tágas, miközben a legapróbb női retikülben is elfér?

Pénztárcák - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Pénztárcák

A nők többsége manapság már nem csak pénzt hord magával a pénztárcájában, hanem bankkártyát és számtalan kedvezménykártyát is. Ezért fontos, hogy elegendő zseb legyen a műanyag kártyák számára, szerencsére a többfunkciós pénztárcákban tökéletesen elfér több ilyen plasztikkártya.

Milyen szempontokat vegyünk figyelembe pénztárca vásárlásakor?

Funkcionalitás - Amennyiben nemcsak bankjegyek tárolására használnánk, érdemes előnyben részesíteni a stílusos, tágasabb modelleket.
Méret - Manapság a közepes és a kis méretű táskák számítanak divatosnak, ha nekünk is ilyen van, kalkuláljuk bele, hogy a levéltárcák bizony nehézkesen férnek el ilyenekben.
Minőség - A női pénztárca egy olyan kiegészítő, amelyet nem szívesen cserélünk le rövid időközönként, ezért érdemes olyan gyártó termékét választani, amelyik időtálló lapanyagokat használ termékei készítésekor.

Ha azt gondolod, hogy mindegy, milyen módon nyitható egy női pénztárca, ki kell ábrándítanunk!
Sok női pénztárca patenttal, (mágneses) gombbal, valamint elfordítható kapoccsal záródik, így még akkor sem nyílik ki, amikor beleakad valamibe a táskában.
A cipzárral zárható női pénztárcák egy kicsit ritkábbak, de egyre több hölgy tartja a cipzárt megbízhatóbb zárási módnak.
A többféle rekesszel és zsebbel rendelkező bukszáknál pedig kombinált megoldást láthatunk, hogy a funkció és a biztonság a leginkább kihasználható lehessen.

A női pénztárcák leggyakoribb típusai

Klasszikus – Természetesen ez a legelterjedtebb női pénztárca típus. Hosszúkás formája és a fő részt takaró, gombbal, kapoccsal vagy patenttal kialakított panel miatti elegáns megjelenése kedveltté teszi.

Keretes – Az antik hatást keltő keretek záró füleit nem mindenki tudja megkedvelni, pedig mindazoknak praktikus ez a típus, akik sok aprópénzt hordanak maguknál. Ez a modell több rekesszel rendelkezik a teljes méretben befektethető bankjegyek számára, valamint egy másik nagy rekesszel az érmék számára.

Többfunkciós – Ezek természetesen kivitelben és belső tartalomban is különböznek, könnyen helyettesíthetnek egy kis kézitáskát, hiszen sok minden elfér bennük: bankjegyek, iratok, plasztikkártyák, valamint átlátszó ablakos zsebekben a jogosítvány és személyi igazolványok.

Utazó pénztárcák - Gyakorlatilag egy pénztárca és egy kisebb táska keresztezéséből jött létre, amibe az előbb felsoroltokon kívül egyéb dokumentumok, biztosítások, jegyek és útlevél szintén magunknál tartható. Kialakításakor a sokféle rekesz és a biztonságos záródás előbbre való volt, mint pl. a dizájn.

Forrás: www.womansera.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában