2021.10.09. 17:51:04 6820 218

Hova utazzunk ősszel?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az idei nyár nagyon kellemes és felüdülést hozó volt, minden szempontból. Végre, a pandémia ellenére is, kicsit könnyebben és szabadabban utazhattunk. Ki is élvezték ezt nagyon sokan, ez a közösségi oldalakon látható fotókkal is bizonyított tény. No, de vége a nyárnak. A szabadságok is korlátozottabbak, így már egyre nehezebb kimozdulni és pihenni egy kicsi. Azonban aggodalomra semmi okunk. Még a karácsonyi nagy roham és szabadságok előtt is van arra lehetőségünk, hogy kihasználjuk az őszi kellemes időjárást.

Csodás őszi táj - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Csodás őszi táj

Hova utazzunk idén ősszel? Nézzük, milyen remek ötleteket találtunk erre a kérdésre.

Belföldön is nagyon jó lehetőségek kínálkoznak a nyári szezon után. A Balatont nem érdemes hanyagolni akkor sem, ha már nem lehet fürdeni, hiszen a csodálatos táj és a még vitorlázásra alkalmas időjárás minden kimaradt fürdési élményért bőven kárpótol. A balatoni borvidékek bő borászati kínálata is fel van készülve már az őszi szezonra. Ilyenkor a borkóstolók még az éttermek teraszain nagyon kellemes élményt jelentenek. Több Balaton parti szálloda is rendelkezik már wellness részleggel, így ezt is lehet élvezni a zordabb időjárás ellenére is.
A túrázás sem maradhat ki ebben az évszakban. A hegyeink friss és kellemes levegője a nagyvárosból való kiszakadásnak a legjobb eszköze és lehetősége. Egy-egy hétvégére egy hegyi apartmanban vagy szállodában pihenve a csodás őszi tájat és erdőket élvezhetjük kedvünkre.

Relax külföldön

Aki nem szeretne belföldön pihenni, valamint nem túl messzi, de kicsit más kulturális élményekre vágyna, annak Ausztria vagy Svájc hegyi levegőjét tudjuk ajánlani. De a Kárpátokkal sem téved nagyot, aki igazi kikapcsolódásra vágyik. A Kárpátok már azon egzotikus tájak közé sorolható manapság, ahol a csodás táj, a friss levegő és a vendéglátás nagyon magas színvonalon garantálja a felüdülést. A Tátra sem okoz csalódást. Mi nagyon sokat jártunk arra amikor motoroztunk a férjemmel. Minden élmény felejthetetlen, a csodálatos fa építményektől az isteni ételekig. Nagyon kedves és vendégszerető emberek várnak bennünket, és garantáltan nem kell az összes félretett pénzünket itt elvernünk, mert az árak is teljesen elfogadhatóak. Prága minden évszakban csodás. Felejthetetlen városnézés egy ugrásra a magyar határtól. Ugyanez elmondható Bécsről is. Lehet egy hétvégi kirándulást esetleg erre szervezni.

Tengerparti kikapcsolódás ősszel

Aki azonban nem jutott el a tengerpartra nyáron, annak mindenképp érdemes pótolnia ezt az élményt ősszel is. Nagyon sok közeli tengerpart még ebben az évszakban is kellemes. Ha mégis hűvösebb időjárásra számíthatunk, olyan szállodát válasszunk, ahol van belső medence, így nem érhet minket nagy csalódás.

A lényeg: élvezzük!

Bárhová is megyünk, bármilyen úti célt is választunk, mindenképp tegyük úgy, hogy arra az időre teljesen kikapcsoljunk és pihenjünk. Mi édesanyámmal csak ide a szomszédba, Szentendrére autóztunk ki a városból az elmúlt hétvégén. Kimondhatatlanul jól éreztük magunkat. A kis, zegzugos, napsütötte utcákon a turisták és vásárok forgatagában, a Duna partján üldögélve a napon és a belvárosi étteremben ebédelve igazán észre sem vettük, hogy már ősz van. Nagyon élveztünk minden pillanatot. Ennél nincs is semmi fontosabb.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...