2022.06.04. 08:42:45 6059 215

Hurrá nyaralunk! Utazás Covid szigor nélkül
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az utóbbi nyarak minden szempontból rendhagyóan zajlottak. Sosem gondoltuk volna, hogy egyszer még (újra) megérjük azt, hogy nem utazhatunk szabadon úgy és oda, ahova csak szeretnénk. Megtörtént, ami megtörtént, a Covid teljesen felborította az életünket, minden szempontból. Még nem egészen hevertük ki a sokkot, de lassan visszatérhetünk a normális kerékvágásba és az életünkhöz. Ez azt jelenti, hogy fokozatosan eltörlik a vírusveszélyhez kapcsolódó szigorításokat és intézkedéseket.

Pihenés, nyaralás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Pihenés, nyaralás

Magyarországon már hosszabb ideje közlekedhetünk és utazhatunk szabadon bárhová, különösebb szigorítások és szabályok nélkül. Ez sok mindenben megmutatkozik. Újra fellendült a turizmus, megnyíltak a szállodák és a fürdők. A korlátozások annyira megviseltek mindenkit, hogy komoly felszabadulással és különös örömmel fogadtuk azt, hogy már egy étterembe is szabadon beülhetünk. Mi tagadás, ez azért nagyon sokat jelent. Azt gondolom, ezeket az amúgy szinte észrevehetetlenül természetes eseményeket most sokkal jobban értékeljük, mint a vírus előtt.

Most, a nyár beköszöntével, mindenképp használjuk ki minden szabadidőnket a pihenésre és feltöltődésre. Természetesen a saját magunk józan ítélőképessége és belátása szerint érdemes még figyelembe venni a különféle védekezési módszereket és eszközöket. Ezen túl azonban bátran vágjunk bele és keljünk útra, felfedezve újra és újra kicsinyke országunk gyönyörű és egyedülálló értékeit. A magyar kiránduló és nyaralóhelyeken kívül egyre több országba utazhatunk már szabadon, korlátozások nélkül. Spanyolország és Olaszország is megnyitotta kapuit a turisták előtt, az egyre több, szigorításokat eltörlő ország mellett. Természetesen, ha útra kelünk, mindenképp érdemes tájékozódni a legfrissebb szabályozásokról, mert ezek változhatnak, a pillanatnyi helyzetnek megfelelően. Reméljük, ez semmiképp sem negatív irányú változásokat fog jelenteni.

Mindenkit arra bátorítunk, hogy kapcsolódjon ki, utazzon, pihenjen és kalandozzon. Hosszú ideig voltunk bezárva és rémülten szorongva a körülöttünk zajló eseményektől, sokan elfáradtak és elvesztették az életerejük javát. Ne felejtsük el, hogy az élet szép. Minden percét, pillanatát és szépségét értékelnünk kell és érdemes. Én úgy gondolom ez a vírushelyzet nagyon komoly tanulságokat vont maga után. Mélyen, lelkileg érintett meg sok embert. Pihenjünk, töltődjünk és újuljunk meg, minden szempontból. Bölcsen és kreatívan használjuk fel az időnket és az energiáinkat. A világ és a természet csodái ebben most nagy segítségünkre lehetnek, használjuk hát ki ezt a lehetőséget.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...