2021.10.04. 17:44:54 7309 255

Ikres mindennapok – Így adnám elő, ha tudnék énekelni
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ikres anyukának lenni különleges, felemelő, és olykor-olykor nagyon is földbe döngölő. Csodálatos látni, hogyan fejlődik a két csöppség egymás mellett, de a nap végére az egyszeri ikres anyuka sokszor érzi úgy, nézni sem bír, nemhogy látni.:-)

Ikrek - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Ikrek

Ha el kellene dalolnom egy röpke napunkat, nagyjából ezek a zenék fednék le azt a csodás, izgalmas 24 órát.

A reggelek

Nálunk bizony nem a kakas kukorékol, nem az óra csörög, nem a telefon jelez, hanem két éles csatakiáltás hallatszik a gyerekszobából. Akkor aztán nincs mese, nincs ”Csak még 5 percet pihenek!”, kelni kell, mert hamar elszakad a cérna, ha nem az egyik babánál, akkor a másiknál.:-)

Irie Maffia: Wake up

Nincs megállás

A csatakiáltás után jön a cuki gügyögés, mindenki elmeséli, mit álmodott. Ám amiből reggel sincs sok, az a türelem. Úgyhogy ha nem jön a reggeli de ízibe, akkor van ám hadd el hadd!:-)

Kosheen: Hungry

Van, hogy arról szól a nap, hogy várjuk haza apát…

…meg persze a tesót. Mert semmi nem jó, semmi nem ízlik, nem jó fekve, nem jó ülve, nem jó állva, nem jó a séta, nem jó a ringatás. Egy-egy ilyen nap egy gyerkőcnél sem egyszerű, nemhogy kettőnél. Szégyen vagy sem, van, hogy ilyenkor ez a dal jár a fejemben:

Kovács Kati: Most kéne abbahagyni

Egy fárasztó nap után

No, akkor jön a jól megérdemelt pihenés. Végülis egész nap szórakoztatni anyát nehéz feladat, így legalább az éjszakák nyugodtak… többnyire.:-)

Horváth Charlie: Könnyű álmot hozzon az éj

Van az úgy, hogy összekeverik a napszakokat

A többnyire nyugodt éjszakák annyit jelentenek, hogy megesik, meglepetésbulit tartanak nekünk az apróságok, ami hajnali órákban indul, egészen reggelig. Akkor ugyanis elfáradnak, és még hunynak egyet. A család többi tagja pedig nyugodtan (és egy kicsit fáradtan) indulhat útjára.:-)

Gloria Estefan: Partytime

De mindegy is, milyen nehéz volt egy nap…

A lényeg:

Rúzsa Magdi: Szerelem

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...