2023.05.21. 12:16:44 5580 230

Isten éltesse az Ikrek csillagjegyűeket!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az Ikrek csillagjegyű emberek május 21. és június 20. között születtek, uralkodó bolygójuk a Merkúr, az értelem és az intelligencia planétája, ezért az Ikrek jegyű emberek igen jól fogalmaznak. Bár úgy tartják, hogy hajlamosak a felszínességre és a szétszórtságra, a látszat azonban sokszor csal. Mutatjuk, mit érdemes tudni az Ikrek személyiségéről.

Csillagjegyek - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Csillagjegyek

Ikrek jellemzői

Honnan tudod, hogy egy Ikrek jegyű embert ismertél meg? Lényegében onnan, hogy folyton beszél. E jegy szülötte igen szeszélyes, de kifejezetten kedves, szellemes, okos. Imádja a változékonyságot, a kiszámíthatatlan helyzeteket. Sok téma érdekli, viszont hibája, hogy kevés területen mélyíti el igazán a tudását. Talán ezért is vádolják az ikreket felületességgel, holott ez csak látszat. Az Ikrek jegy is el tud mélyedni egy-egy számára érdekes témában, de tény, hogy olyan sok minden érdekli, hogy nehezen szánja rá magát arra, hogy lehorgonyozzon egy konkrét témában.

Az Ikreknek a fent említett „felületessége” azért is megkérdőjelezhető, mert bizony talán az egyetlen olyan csillagjegy, aki nem vész el a részletekben. Egy pillanat alatt felméri és felismeri mi a lényeg. A Merkúr bolygónak köszönhetően kiváló színészi képességgel rendelkezik. A kitűnő kommunikációs adottsága okán remekül tud a média területén érvényesülni. Több újságíró kerül ki az Ikrek jegyű emberek közül. Amint megtanulja hogyan is mélyedjen el egy dologban, akkor félelmetes intellektuális és művészi lehetőségeket ad számára az élet.

Mint minden levegő jegynek, az Ikreknek is lehetnek nehézségei az érzelmek megélése és kimutatása tekintetében. Bár nagyon könnyen létesít kapcsolódást, de ezek inkább intellektuális érdeklődések, ugyanis a mélyebb érzéseit nagyon nehezen fedi fel – ha beszél is róluk, azt viccesen vázolja. Pillanatok alatt képes szerelemre lobbanni, de ilyen gyorsasággal is tud kiábrándulni. Ha társat választanak, leginkább a Vízöntő és a Mérleg típusú partnerek kerülnek ki győztesként.

Kulcsmondata: „Gondolkodom, tehát vagyok!”

forrás: astronet.hu

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...