2018.01.30. 17:19:40 21494 451

Itt van 10.000.000 Ft! Mi lesz a sorsa? Gyere és nyerd meg!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Már a januárnak is vége és Te még mindig nem csatlakoztál új nyereményjátékunkhoz? Semmi gond! Még mindig megteheted. Érdemes! Többek között ezért...

Nyertes! - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Nyertes!

2018.március 28-án ismét sorsolunk, és egy szerencsés játékos akár 10.000.000 Ft-ot is nyerhet.

Nyári közvélemény kutatásunk szerint, melyet olvasóink körében végeztünk, a legtöbben lakásfelújításra vagy lakásvásárlásra fordítanátok a nyereményt. Bízunk benne, hogy valaki a játékosaink közül valóra válthatja ezt az álmát! Lehet, hogy épp Te leszel az?

Az aktuális nyereményjátékunkat itt érheted el>> Lépj be, és nézd meg az üzeneteidet is, ne hagyd ki új játékainkat sem!

Még nem vagy tagja a PROAKTIVdirekt nyereményjáték és életmód magazin közösségének?

Csatlakozz most, és még többet is nyerhetsz>>

Miért érdemes még a PROAKTIVdirekt nyereményjátékához csatlakozni?

  1. Napi 1000 Ft-ot gyűjthetsz virtuális nyereményszámládra, ha mindennap ellátogatsz hozzánk.
  2. 4 cikk elolvasásával akár 2000 Ft-ot is hozzátehetsz naponta a nyereményalapodhoz. Itt kérhetsz értesítést megjelent cikkeinkről, és kiválaszthatod az érdeklődési köreidet is!>>
  3. Válaszolhatsz kérdőívünk kérdéseire, és ezzel 3.000 Ft-ot zsebelhetsz be kérdésenként!
  4. A fenti partnerajánlatokban való részvétel minimum 1000 Ft-ot érhet számodra - ezt fixen a következő sorsoláson megnyerhető összeghez hozzáadjuk -, de akár 1.000.000 Ft-ot is érhet egy regisztráció, ha a Te nevedet húzzuk ki a bónusz nyereménynövelés sorsolásán.
  5. Facebook megosztásaidért oly annyira hálásak vagyunk, hogy szintén 1.000.000 Ft nyereménynövelést sorsolunk ki a cikkeinket posztoló tagok között! (A cikkek alatt található gombokat illetve linket használd!)
  6. Hívd meg barátaidat is! Az invitálásodnak köszönhető új tagok után 10.000 Ft-ot írunk jóvá a nyereményszámládon.
  7. Amennyiben ezen a sorsoláson nem Te nyernél, akkor sincs okod csüggedni, hiszen az összegyűjtött összeg ott marad virtuális számládon, és legközelebb megnyerheted - sőt, tovább növelheted!

Az így gyűjtögetett összeget negyedéves sorsolásainkon nyerheted meg. A következő sorsolás időpontja: 2018. március 28.

A részletes játékszabályzatod itt olvashatod.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Az érzelmi kiegyensúlyozottság fontosabb, mint gondolnád

Öröm, szomorúság, félelem, düh, csalódottság, unottság. Az érzelmek mindennapi emberi életünk erőteljes befolyásolói. Olyan reakciók, amelyeket különféle események, helyzetek, körülmények, emberek, tapasztalatok váltanak ki belőlünk. Ha megismerjük belső rezdüléseinket, amennyiben kíváncsian és aktívan részt veszünk a „tanulom magam” folyamatában, akkor a tudatos érzelemszabályozás igénye sem fog távol állni tőlünk. Az érzelmi egészségünkre való odafigyelés és munka, ugyanúgy nem hanyagolható el, mint a testi jóllétünkkel való foglalkozás. Mindkettő kifizetődő.

VIZSGAIDŐSZAK: A GYORSÉTELEK ÉS A TÚLZOTT CUKOR- VAGY KOFFEINBEVITEL RONTHATJA AZ EREDMÉNYT

Míg a tápláló, vitamindús, rostokban gazdag ételek serkentik az agyműködést és segítenek az összpontosításban, addig az elégtelen mennyiségű és minőségű folyadékfogyasztás, a túl sok cukor, és a túlzásba vitt gyorséttermi, valamint feldolgozott étel csökkentheti a koncentrációt. A Semmelweis Egyetem dietetikusa a mértéktelen koffeinfogyasztás kapcsán pedig arra hívja fel a figyelmet, hogy álmatlansághoz vezet, holott a megfelelő agyi tevékenységhez a kielégítő alvásmennyiség is nagyban hozzájárul.

3+1 visszautasíthatatlan és egyszerű szendvicskrém reggelire és/vagy uzsonnára

A reggeli gyors készülődés közepette, valamint munkából hazaérkezve ugyancsak jól eshetnek a pofonegyszerűen elkészíthető szendvicsek. Ezekhez a hétköznapi harapnivalókként és vendégváró falatokként ugyancsak helytálló mindenki-kedvence szendókhoz kínálunk most néhány otthon elkészíthető krémet.