2023.01.06. 15:16:57 6294 235

Jogi tanácsadás Budapesten - Milyen területeken lehet segítségre számítani?(X)
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A nagyobb veszteség megelőzése érdekében a legfontosabb, hogy minél előbb kerüljünk tisztába az adott ügy jogi hátterével. Mindig a szerződések, bírósági beadványok előtt kell jogi tanácsot kérni és nem pedig utána. Legyen szó ingatlanjogról, egészségügyi jogról, vagy éppen munkajogról, egy jó ügyvédi iroda felkeresése minden esetben megéri, ha nem akarunk nagy bonyodalmat okozni magunknak és a cégünknek.

Jogi tanácsadás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Jogi tanácsadás

Ebben a cikkben eláruljuk, hogy milyen területen lehet segítségre számítani a jogi tanácsadás kapcsán.

Jogi tanácsadás: ki és miért?

Bár sokak számára feleslegesnek tűnhet, hiszen egy-egy szerződés megírása nem nagy tudomány, azonban a legtöbb esetben hatalmas pénzek forognak kockán. Éppen ezért sok cég kereste már fel a KNP LAW ügyvédi iroda jogi tanácsadóit. Itt mindig az ügyfél az első. Nemcsak a jelenlegi, hanem minden jövőben felmerülő esetleg probléma megoldásában is segítenek. Egy céljuk van, mégpedig, hogy minden jogi akadályt sikerüljön megoldani és elhárítani.

A budapesti iroda ráadásul nemzetközi kapcsolatokkal rendelkezik. A csapat tagjai számos országban képzett szakemberekből áll össze. Egyesek Amerikában végeztek jogi tanulmányokat, ami külföldi ügyek kapcsán lehet igen hasznos a cég számára. Az eredményorientált irodában minden az együttműködésre épül, így nemcsak az ügyfelekkel, hanem az irodában és azon kívül is fontos számukra a siker.

Milyen területen számíthatunk segítségre?

A KNP LAW csapata számos területen bizonyított már. Ha tehát valakinek gyógyszer- és egészségügyi jogban, ingatlanjogban, vagy éppen munkajogban van segítségre szüksége, akkor nyugodtan felkeresheti a fővárosi irodát.

A munkajog sokszor egy igen kényes terület. A jól képzett magyar munkaerő ugyanis az egyik fő oka annak, hogy több külföldi befektető választja hazánkat az EU-n belül. Ahhoz azonban, hogy egy vállalkozás sikeres legyen, szüksége van megfelelő munkavállalóra, annak felvételére és természetesen megtartására. A munkajog a jogrendszer egy igen érzékeny területe, hiszen összekapcsolja a munkáltatót a dolgozóval, így gyakran egyedi megoldásokra van szükség. A szakjogász végzettséggel rendelkező munkajogi csapat azonban felkészült arra, hogy mindenkit eligazítson a magyar jogrendszerben és annak útvesztőjében.

Mi a helyzet a reklámjoggal és a fogyasztóvédelemmel?

A mai modern világban, ahol a digitális és a közösségi média térnyerése egyre gyorsabb, nagy igény van a reklámjogi szabályozásokra. Ezeket nem ismerheti mindenki, hiszen igen komoly tudást igényel minden apró részlettel tisztában lenni. A KNP LAW reklámjogra specializálódott ügyvédei azonban minden esetben körültekintően járnak el, egyénre szabott stratégiát dolgoznak ki az ügyfelek számára. Ezáltal segítséget kaphatunk az egyedii márka és a kommunikációs kampányok jogszabálynak megfelelő kialakításában. Teljes körű képviseletet nyújtanak azért, hogy az ügyfél minden tevékenysége szabály szerint történjen.

Mit kell tenni, ha ingatlanjogi tanácsadásra van szükségünk?

Kevesen tudják, de a kiemelt fontosságú kereskedelmi ingatlanok adásvétele területén a budapesti ügyvédi iroda az egyik legismertebb. Az iroda munkatársainak igen nagy tapasztalata van ezen a téren, valamint az ehhez kapcsolódó pénzügyi és építésügyi, illetve adójog minden részletében. Ügyfélként tehát olyan összetett jogi tanácsadást kaphatunk, amely a megvenni és fejleszteni kívánt ingatlan beazonosításától fogva, egészen az átadásig minden jogterületet lefed. Ugyanilyen segítségre számíthatunk akkor is, ha kereskedelmi ingatlanok bérléséről, valamint bérbeadásáról van szó. Az ügyfeleik között olyan kormányzati szervek, irodaépület-fejlesztők, valamint bevásárlóközpont-üzemeltetők szerepelnek, akiket szinte mindenki ismer.

A KNP LAW tehát egy 15 éve alakult ügyvédi iroda, amely a megalakulása óta folyamatosan fejlődik és bővül. Mindezt azért, hogy a lehető legmagasabb szintű jogi tanácsadást tudják nyújtani. Az évek alatt összeszedett tapasztalatoknak hála pedig az ügyfelekkel együtt tudtak fejlődni és növekedni, így szereztek ekkora hírnevet. A szolgáltatások során mindig olyan innovatív megoldásokat keresnek, amelyek minden jogszabályi és etikai előírásnak megfelelnek. A kérdés megközelítésben, valamint a probléma megoldásában azonban eltérnek a megszokottól.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...