2024.07.04. 15:28:14 5446 181

Július 13-án rendezik meg a Libegők éjszakáját országszerte négy helyszínen
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A Mátra és a Bükk mellett a Zempléni-hegység és a Budai-hegység libegői is várják az érdeklődőket július 13-án, szombaton a Libegők éjszakáján.

Libegő Fotó:123rf.hu - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Libegő Fotó:123rf.hu

A Chernel István Sí és Turisztikai Klaszter kilencedik alkalommal koordinálja a Libegők éjszakáját. A BKV a Zugligeti Libegővel csatlakozik az országos rendezvényhez. A Zugligeti Libegő hosszabb műszaki felújítás után várja újra a kirándulókat. Magyarország első személyszállító drótkötélpályája 1040 méter hosszú, a két állomása között pedig 262 méter a szintkülönbség. Hegymenetben a főváros legmagasabb pontjának közelébe, a János-hegyre lehet feljutni, völgymenetben pedig Budapestre kínál egyedi kilátást.

Július 13-án 17 órától éjjel 1 óráig lehet libegőzni a János hegyre. Az éjszakai utazás izgalma és a kivilágított főváros látványa nem mindennapi élményt ígér.

A rendezvény erre az alkalomra szóló 5000 forintos retúrjeggyel látogatható. A jegyek elővételben a Földalatti Vasúti Múzeumban vásárolhatók meg, csak készpénzért. Gyermek-, és diákjegy a rendezvényre nem váltható, az utazás 3 éves kor alatt ingyenes. A jegyvásárlásról további információ a BKV honlapján érhető el.

Sástó-Kőbányán az Oxygen Adrenalin Park a Libegők éjszakáján a szokásos nyitva tartás szerint, 9-19 óráig, a libegő pedig meghosszabbított nyitva tartással 9 és 24 óra között üzemel.

A Lillafüredi Libegőpark a Libegők éjszakáján délelőtt 10 és este 22 óra között várja vendégeit. A tervezett programok között van kézműves foglalkozás, arcfestés, tombola, fotósarok és kvíz játék is.

Sátoraljaújhelyen, a Zemplén Kalandparkban is várják a látogatókat a Libegők éjszakáján, a részletes programot hamarosan közzé teszik - írják a Libegők éjszakája program ismertetőjében.

Forrás: MTI

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...