2024.08.05. 12:31:53 5549 191

Kánikula frizurák! – Így vészeld át a forró napokat, ha hosszú hajad van!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A nyári kánikula idején a hosszú haj viselése különös kihívást jelenthet. A forró napokon a hosszú tincsek könnyen elnehezülnek, izzasztóvá válnak, és zavarhatnak minket a mindennapi tevékenységek során. Szerencsére léteznek kifejezetten kánikula frizurák, amelyek nemcsak praktikusak, de stílusosak is.

Frizura Fotó: 123rf.hu - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Frizura Fotó: 123rf.hu

Ezek a frizurák segítenek, hogy könnyedén átvészeljük a legforróbb napokat anélkül, hogy fel kellene adnunk a hosszú haj nyújtotta szépséget és eleganciát. Ismerkedjünk meg néhány egyszerű és divatos frizurával, amelyek frissességet és kényelmet biztosítanak a nyári hőségben!

Szerezz be néhányat!

Újra virágkorát éli banáncsat, úgyhogy szerezz be néhányat, mert a legnagyobb forróságban nagy segítség lehet. Ha hosszú hajad, fogd össze hátul a tincseiket, tekerj rajta néhányat, a tövéhez rakd a csatot, fordíts rajt egyet, és a maradék hajjal együtt rögzítsd csatot a tarkódon.

Minden hajhosszhoz!

A francia copf bármely hajhosszhoz szuper választás lesz! Akár hosszabb, akár rövidebb tincseket viselsz, ez a frizura szuper lesz számodra!

Copf copf hátán!

Köss a fejed tetején 4 aprócska copfot, kettőt előre, kettőt hátra, majd a jobb oldali elsőt kösd össze a jobb oldali hátsó copfival, majd a bal oldali elsőt a bal oldali hátsóval. És már kész is, a haj nem melegíti annyira a fejed tetejét.

Éljenek a kendők!

Akár a fejed tetejére kötöd, akár egy fonatba csempészed bele, a kendő jó választás lehet kánikula idején. Köss egy copfot, amit köss át egy kendővel. Ezután válassz még ki 2 tincset, és kezdd el fonni a hajad úgy, hogy minden „hajtás” előtt köss egy csomót a fonatba. Laza fonatot készíts, így természetes hatást érhetsz el.

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...