2015.02.21. 18:03:56 11715 329

Kertészkedj okosan! – Vicces videó
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A naptár már február végéhez közelít, a nappalok kétséget kizáróan hosszabbnak tűnnek, a napsütéses órák száma is lassan, de biztosan növekszik. Igaz, még elkél a vastagabb kabát, de az apró jelekből és a természet eheti napfényes ajándékaiból már bátran hihetjük: közeledik a tavasz. És a legszerelmesebb évszakkal együtt érkeznek a pompás, színes virágok, a frissen nyírt fű illata, vagyis a kerti munkák.

Kert, pázsit - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kert, pázsit

Végtelen kreativitás a kertben

Van, akinek kellemes hobbinak számít a mindenféle kerti tevékenység, másnak inkább szükséges „rossz”, aminek eredménye valami szép lesz. Mondjuk egy csokor pompázatos virág a lakásban, vagy gyönyörű zöld pázsit az udvaron. Esetleg szépen megnyírt sövény, ami szintén lehet a családi ház éke. Az utóbbiak esetében még inkább szeretnénk, hogyha gyorsan és egyszerűen elkészülnének. Vannak, akik kísérleteztek különböző módszerekkel. A videón látható bátor férfiak mutatványait ne próbáljuk meg utánozni otthon, ellenben nevessünk rajta nagyokat! :)

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...