2021.10.24. 11:04:38 6814 247

Kerüld el az ősz hajszálakat! – Evéssel!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Bár szépen öregedni nem szégyen, sőt, már-már büszkeség, azért igyekszünk mindent megtenni, hogy lassítsuk a folyamatot. Sportolunk, kenjük magunkat mindennel, sminktippeket bújunk, festjük a hajunkat, és igyekszünk a táplálkozásunkra is odafigyelni! Apropó, tudtad, hogy az utóbbi kettő összefügg.

Ősz haj - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Ősz haj

Ha kerülnéd az ősz hajszálakat, érdemes arra is odafigyelni, mit eszel. A következőkből majszolgass alkalmanként, hogy kevesebb hajfestékre legyen szükséged.

Szeresd meg a halat!

Főleg a lazacot! A benne lévő ásványi anyagok, a rengeteg fehérje erősíti a hajat, gondoskodik róla, hogy erőtől duzzadó, csillogó tincseid legyenek. Hormonháztartásunkra pedig a benne lévő szelén van jó hatással.

A japánok sem tévedhetnek

Nem bizony, hiszen ők rengeteg algát fogyasztanak, ami tele van vitaminokkal és ásványi anyagokkal. Ezek, egészségük védelme mellett, a dús, sötét hajkoronáról is gondoskodnak.

„Csicseriborsó, bab, lencse…”

Ha a babot hanyagolod is, lencséből és csicseriborsóból érdemes fogyasztanod bőven, hiszen igen jótékony hatással lehetnek a szervezetedre. A bennük található B9-vitamin olyan aminosavak előállításában segíthet, melyek gyönyörű hajszínünkről gondoskodnak.

Tuti és finom tipp az ősz hajszálak ellen

Ha nem unod a banánt, sőt, még szívesen is fogyasztod, akkor bizony rengeteg jót teszel magaddal, az egészségeddel. Folsav, B-vitamin, magnézium, emellett pedig a réz, ami miatt érdemes rendszeresen ennek ezt a finom gyümölcsöt. Utóbbi segíthet, hogy testünk megfelelő mennyiségű melatonint termeljen, ami pedig a pigment termelésünkre van pozitív hatással.

A hétköznapi csodaszer

Főve, tükrösen, rántottának – a tojás bárhogy finom. És rendkívül egészséges! A benne lévő vitaminok (A-, B-, D- és E-vitamin) valamint a rengeteg fehérje is mind-mind hajunk szépségéért, egészségéért felel.

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...