2024.01.21. 15:33:57 6197 235

Koncertekkel várják az utasokat Ferencváros metróállomásain
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Minikoncertekkel, énekes és táncos előadásokkal várják az utasokat hétfőn, a magyar kultúra napján a Budapest 9. kerületében található metróállomásokon.

Koncert - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Koncert

A BKV idén is csatlakozik a magyar kultúra napja rendezvénysorozathoz. Eegyebek mellett klasszikus- és könnyűzenei koncert, néptáncelőadás és artistabemutató is lesz a Nagyvárad tér, a Corvin negyed és a Kálvin tér metróállomásokon hétfőn 16 óra és 20 óra között.

A magyar kultúra napját 1989 óta január 22-én ünneplik Magyarországon, annak emlékére, hogy Kölcsey Ferenc 1823-ban ezen a napon tisztázta le és jelölte meg dátummal a Himnusz kéziratát.

A rendezvény a BKV, a BKK, valamint a Ferencvárosi Művelődési Központ és Intézményei együttműködésével jött létre. A részletes program a BKV Zrt. Facebook-oldalán található.

Forrás: MTI

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...