2020.08.16. 10:48:23 6672 170

Kozmetikai termékek! – Hogy sokáig jó legyen!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha rendszeresen használunk egy kozmetikai terméket, szeretnénk, ha sokáig a rendelkezésünkre állna. Pláne, ha még szeretjük is az adott terméket. Szerencsére csak egy kis odafigyelésre van szükségünk, hogy az adott kence sokáig a barátunk lehessen!

Kozmetikai termékek - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kozmetikai termékek

Figyelj a lenti tippekre, hogy kedvenced még sokáig a szolgálatodra legyen!

  • A kevesebb néha tényleg több! Nem biztos, hogy minden esetben a nagyobb kiszerelést érdemes megvenned, még ha első ránézésre árban az is éri meg a legjobban! De ha egy olyan kozmetikumról van szó, amit nem naponta használsz, talán elég a kevesebb is! Ha túl sokat veszel, lehetséges, a nagyobb része a kukában landol majd!

  • Vigyázz rá! Az utóbbi pár hónapban megtanultunk, hogy a higiénia minden körülmények között nagyon fontos. A szépségápolásban is érvényes ez. Fontos, hogy a különböző kozmetikumokhoz ha lehet, ne kézzel, hanem spatulával, ecsettel, kendővel stb. nyúlj. Ha pedig csak kézzel, vagyis ujjbeggyel felvihetők, akkor mindig moss kezet alaposan, mielőtt a tégelybe nyúlsz.

  • A tárolás is fontos! Mindig olvasd el a dobozon, flakonon, vagy nézz utána, hogyan is érdemes tárolni az adott kozmetikumot!

  • Ügyelj a lezárásra! Az adott termék tetejét mindig gondosan zárd vissza! A kenceficéknek általában nem jó, ha huzamosabb ideig levegő éri őket, kiszáradhatnak, tönkremehetnek.

Forrás: madame.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...