2020.09.29. 16:19:09 9003 248

Legyen tökéletes az otthoni manikűr!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Van, aki alkalmanként megengedheti magának azt a luxust, hogy profi szakemberre bízza körmei ápolását. A többség azonban inkább saját maga végzi el kezének ápolását. Valószínűleg ez a költséghatékonyabb megoldás. Ám több odafigyelést igényel, az biztos!

Körömlakkozás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Körömlakkozás

Mert ha felcsapsz a saját manikűrösödnek…

-… ne spórold meg a fedő- és alapozólakk használatát! Ha ezeket kihagyod, félő hogy néhány nap, és a gondosan felvitt lakkréteg lepattog!

-… ne vattapamacsot használj! Legalábbis a felesleges körömlakk eltávolítására biztos nem ez a legjobb megoldás! A vattaszálak beleragadhatnak a lakkba, ami nem túl esztétikus látvány, és a finom munkákat sem tudod vele megoldani.

-… ne ezzel spórolj! Még néhány pöttyöcske lakk rajt maradt a körmeiden, de sebaj, mehet rá az újabb szín! Rossz elgondolás! Távolítsd el alaposan a lakkot, minden esetben körömlakklemosóval, így megszabadulhatsz a körmödön lévő szennyeződésektől, zsírtól is!

-… nem mindegy az irány! Már ami a körömreszelő mozgását illeti! Mindig egy irányba reszeld a körmeid, és ha lehet, kívülről befelé haladj vele!

-… ne vágd le! Legalábbis a körömágybőrödet ne vágd vissza, mert csak megerősödik! Inkább puhítsd fel és toldd vissza!

-… ne rázd! Ha használat előtt felrázod a lakkos üveget, hólyagok keltezhetnek a lakkon felvitelkor! Inkább görgesd meg az üvegcsét a tenyeredben, hogy kicsit felmelegedjen, felhíguljon a „kence”.

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...