2021.02.16. 16:21:29 7238 213

Miért éri meg MOST napelemes rendszert telepíteni?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Belevágni egy új beruházásba sosem egyszerű, sőt igen kockázatos is lehet és nem csak a vállalati oldalon. Azonban azok, akik lakossági oldalról napelemes rendszerbe invesztálnak, a jövőbe fektetnek be, mely nem csak számukra jár előnyökkel, hanem a természetnek is.

Napelem telepítése - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Napelem telepítése

Ezen cikkel szeretnénk bemutatni a napelemes rendszerek előnyeit és azt, hogy az A1 Solar Kft. hogyan tudja segíteni a teljes projekt folyamatát.

Miért hasznos egy napelemes rendszer a háztartásba?

A napelem paneleknek köszönhetően a rendszer a napfényből energiát nyer, mellyel fedezni tudja a teljes háztartás egy éves energiafogyasztását, és még az ingatlan értékét is növeli. A folyamatos technológiai megújulásnak hála már a leárnyékolástól és a téli viszontagságok miatt sem kell aggódnunk, hiszen hazánkban még működik a szaldós elszámolási forma.

Azon háztartások, melyek a hálózatba táplálják vissza a számukra már többletet jelentő energiát a szolgáltatótól visszakapják azt amikor a fogyasztásukat már nem elégíti ki a napelemes rendszer által termelt energia mennyiség. A szigetüzemű rendszerek esetén a többlet energiát a rendszer akkumulátora fogja számunkra elraktározni.

0 Ft-os villanyszámla? Lehetséges!

Kiemelkedően jó befektetés lehet a háztartásoknak, ha napelemes rendszert telepítenek 2021-ben, hiszen hazánkban szinte egyedülálló módon még működik a szaldós elszámolás. Azok számára, akik igénybe vennék az Otthonfelújítási támogatást a szaldó megmaradásához 2021.06.30-ig rendelkezésre kell, hogy álljon az új szerződés az elektromos szolgáltatóval. A határidő tehát közeli, de a megfelelő tervezést és profi beüzemelést követően valóban 0 Ft-ra jöhet ki a villanyszámlád. Aki nem veszi igénybe a támogatást, azok számára 2024-ig lehetséges a szaldós elszámolás indítása. Természetesen azután is remek megoldások lesznek elérhetők, de valószínűleg már egy komolyabb beruházás kell a hasonlóan előnyös rendszer kiépítéséhez.

Miben segíthet neked az A1 Solar Kft?

Munkatársaink naprakész és teljes körű tájékoztatással segítenek kideríteni, hogy találhatnánk megoldást a felmerült igényeidre, akár önerőből, akár az otthonfelújítási programon belül szeretnél napelemet. Nem utolsó szempont lehet, hogy évek óta teljes körű kivitelezést vállalunk a tervezéstől a szerelésen át egészen az esetleges szerviz szolgáltatásig. Ha felkeltettük érdeklődésed kérj kötelezettségektől mentes tájékoztató árajánlatot és műszaki tanácsadóink segítenek a számlád nullázásában!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Mindful étkezés – Mert a jóllét az asztalnál kezdődik

Az étel szervezetünk elengedhetetlen hajtóereje, energiabiztosítója, melynek huzamosabb ideig történő megvonása akár súlyos kimenetelű is lehet. Ám századunkra az ételekhez való viszonyulásunk gyökeres változásokon ment át, hiszen ma már nem csak akkor vesszük magunkhoz táplálékunkat, amikor éhesek vagyunk, hanem számos más tényezőtől is függővé válik az étkezésünk. Ha tudjuk, hogy az asztalra helyezett ételek mellett az étkezés minősége ugyancsak befolyással van a gyógyulásunkra, ám az egészségünk kárára is lehet, akkor tudatosabban állunk ehhez a kérdéshez.

Itt a tavasz! – Itt az ideje a lelki nagytakarításnak!

A tél vége, tavasz eleje felé nem csak a testünk, de a lelkünk is kívánja a csicsergős évszakot, hiszen elfáradunk a hosszú, hamar sötétedős, későn világosodós, hideg, fagyos hónapokban. Alig-alig bírjuk vonszolni megfáradt lelkünket a napsugaras évszakig, és meglepetten tapasztalhatjuk, hogy bizony rá is ráfér a nagytakarítás.

Öltözz okosan a fenntarthatóságot is szem előtt tartva!

A fenntarthatóság fő üzenete abban rejlik, hogy a jelen szükségleteinek kielégítése ne veszélyeztesse a jövő nemzedékeinek társadalmi, környezeti és gazdasági lehetőségeit. Az elkövetkező néhány mondatban azt igyekszünk körbejárni, hogy miért szükséges az öltözködés és a divat kapcsán is jobban törekednünk a fenntarthatóságra.