2021.01.12. 14:07:41 5530 153

Mindent a puha ajkakért! – 1+1+1 ajakradír
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ajkaink mindig szem előtt vannak, így nem árt őket folyamatosan ápolni. Persze, nem csak ezért fontos, hogy szép legyen a szánk, az egészségünk miatt is lényeges. Kezdjük az elején, egy jó ajakradír alapja lehet mindennek.

Ajkak - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Ajkak

Rögtön 3 lehetőség közül is választhatsz, hogy mindig a hangulatodnak megfelelő íz-/illatvilágot részesíthetsz előnyben.

Bírod a sós ízt?

Ha igen, és ez mellett még az ajkad is extra száraz, keverj össze egy teáskanál olívaolajat egy késhegynyi sóval (a legjobb lenne a holt-tengeri só), majd dörzsöld át vele a problémás részeket. Alaposan öblítsd le.

Ha inkább az édeset szereted

Nem csak az elhalt hámsejteket távolíthatod el ezzel a radírral, de szép fényt is kölcsönözhetsz ajkaidnak. Ehhez keverj össze 2 teáskanál mézet, 2-3 teáskanál cukrot és 3 teáskanál kókusz- vagy olívaolajat (előbbi íze, illata semleges). Tárold egy olyan tégelyben, amit légmentesen tudsz zárni. A keverékkel dörzsöld át az ajkad bőrét.

Egy kis frissességre vágysz?

Keverj össze 2 teáskanál mézet, 10 csepp borsmentaolajat, 2 teáskanál növényi olajat (olívát inkább ne, semleges olaj passzol ide, mint például a lenmagolaj) és 3 teáskanál cukrot. Vidd fel az ajkaidra, annak simasága és felfrissülése garantált. Száraz ajkakra viszont inkább ne használd!

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...