2014.05.09. 20:46:53 5871 17

Mit csinálj péntek este? Lazulj!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Összegyűjtöttük az utóbbi idők legviccesebb videóit, hogy szépen lassan felvedd a hétvége ritmusát. Hiszen vannak napok, amikor még a lazítás is nehéz, hiszen egész héten rohanunk, és mire eljön a hétvége lehetetlen kikapcsolni a „munka üzemmódot”. Nos, talán ebben segíthetnek a most következő vicces vagy éppen megható pillanatok: kutyák, macskák, babák. Mindenki megtalálja a neki tetszőt. Ha a szombati napot munkával töltöd - hiszen hivatalosan munkanap -, akkor is üdítő perceket szerezhetnek.

Kisbaba - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kisbaba

Bandit kalandjai, azaz pitbull kölyök a futópadon

Vicces pofák: bébik és a citrom

Túl kicsi a doboz Marunak, a dobozmániás macseknak

„Mit jelent ha valakit megcsalnak?” Tették?

Amikor gyerekek és kutyák először találkoznak

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Hova tűntek a lovagok? Az udvariasság formálódásának története

Az életmódtörténet az egyik legizgalmasabb, legtöbb érdekességet feltáró kutatási területnek bizonyul. A különféle szokások, viselkedési formák, mindennapi tevékenységek, társas normák ugyancsak fontos helyhez jutnak a kutatások, történelmi visszalapozások során. Ezeket olvasva, olykor-olykor eltöprenghetünk azon az izgalmas kérdésen, hogy vajon a jövő életmódkutatói milyen módon fogják prezentálni a nagyközönség előtt a 21. század eleji szokáskultúrát?

Az érzelmi kiegyensúlyozottság fontosabb, mint gondolnád

Öröm, szomorúság, félelem, düh, csalódottság, unottság. Az érzelmek mindennapi emberi életünk erőteljes befolyásolói. Olyan reakciók, amelyeket különféle események, helyzetek, körülmények, emberek, tapasztalatok váltanak ki belőlünk. Ha megismerjük belső rezdüléseinket, amennyiben kíváncsian és aktívan részt veszünk a „tanulom magam” folyamatában, akkor a tudatos érzelemszabályozás igénye sem fog távol állni tőlünk. Az érzelmi egészségünkre való odafigyelés és munka, ugyanúgy nem hanyagolható el, mint a testi jóllétünkkel való foglalkozás. Mindkettő kifizetődő.

VIZSGAIDŐSZAK: A GYORSÉTELEK ÉS A TÚLZOTT CUKOR- VAGY KOFFEINBEVITEL RONTHATJA AZ EREDMÉNYT

Míg a tápláló, vitamindús, rostokban gazdag ételek serkentik az agyműködést és segítenek az összpontosításban, addig az elégtelen mennyiségű és minőségű folyadékfogyasztás, a túl sok cukor, és a túlzásba vitt gyorséttermi, valamint feldolgozott étel csökkentheti a koncentrációt. A Semmelweis Egyetem dietetikusa a mértéktelen koffeinfogyasztás kapcsán pedig arra hívja fel a figyelmet, hogy álmatlansághoz vezet, holott a megfelelő agyi tevékenységhez a kielégítő alvásmennyiség is nagyban hozzájárul.