2022.01.23. 11:00:10 6583 236

Mit tehetsz az elsárgult körmök ellen? – 4+1 tipp
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Okozhatja valamilyen egészségügyi probléma is, de általában a sokáig fent maradt lakk, esetleg a dohányzás, ami okozhatja a körmök sárgás elszíneződését. De nézzünk csak körül otthon, meglehet, a segítség a konyhából érkezik.

Szép és egészséges körmök - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szép és egészséges körmök

Természetesen, ha ezen praktikák segítségével sem múlik a köröm sárgasága, akkor érdemes szakemberhez fordulni, hiszen előfordulhat, hogy valamilyen betegséget jelez a sárga köröm. Próbáld ki a lenti tippeket, és tüntesd el természetes módszerekkel körmöd sárgaságát!

A legegyszerűbb: pihentesd!

Szép a festett köröm, az biztos, ám nem árt, ha néha pihenteted a kis „festővásznat” az ujjaid végén. Két szín között alkalmanként hagyj pár nap szünetet, hogy fellélegezhessenek a körmeid.

A mindent tudó sütőpor

A sütőpor csodatévő hatását mind a háztartásban, mind a szépségápolás során tapasztalhattad már. Keverj össze meleg vizet egy kis sütőporral, és áztasd ebben a körmeid 5 percig. Öblítsd le, és figyeld meg a hatást.

Használd ki itt is világosító hatását!

Áztasd körmeid citromlébe, és láss csodát, a sárgás elszíneződést elhalványodik!

Nem csak fogyaszt!:-)

Az almaecet nem csak egészségünkre lehet jó hatással, illetve a szépségápolás egyéb területein használhatjuk ki áldásos hatását, hanem elszíneződődött köröm esetén is. Keverj némi ecetet langyos vízbe, majd áztasd ebben a keverékben a körmeid néhány percig. Öblítsd le, kicsit meg is polírozhatod a körmeid felületét és tádám, azok újra egészséges színben pompáznak!

Egy jó alap mindenhol fontos!

Bizony, a színre festés előtt érdemes egy jó minőségű alapozó lakkot felvinni a körmeidre, ezzel is óvva őt a lakkozás káros hatásaitól.

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában