2021.09.12. 17:43:11 7717 244

Neked mi a legjobb tulajdonságod? – A horoszkópod megmondja! 2.
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Megnevezni a legjobb vagy éppen a legrosszabb tulajdonságunkat nem egyszerű feladat. Mondjuk, a legrosszabbat beismerni sem könnyű. Jó esetben a legjobbat pedig kiválasztani, hiszen reménykedjünk benne, hogy mindannyiunknak sok van.

Vonzó nő mosolyog - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Vonzó nő mosolyog

Ha bizonytalan vagy, mi is a Te legjobb oldalad, pillants rá a horoszkópodra és máris kiderül! Az első 6 csillagjegyről itt olvashatsz.

Ha probléma akad, jön a Mérleg!

Te vagy az, aki nem hagyja annyiban a problémákat, konfliktusokat, és bizony addig nem nyugszol, amíg valaminek a végére nem jársz. A konfliktusokat jól kezeled, diplomatikus vagy, ami nagy kincs.

Aki soha nem adja fel

Az a Skorpió! Jól terhelhető vagy és rendkívül ambiciózus, ami remek kombináció a sikerhez.

A mindig őszinte Nyilas

Ha egy igazán őszinte kapcsolatra vágysz, a Nyilassal ezt elérheted. A csillagjegy közvetlenségének köszönhetően a legkönnyebben fogsz vele kapcsolatot teremteni.

A mindent is megtervező Bak

Nálad aztán nincs elhamarkodott döntés, csakis jól átgondolt tettek. Képes vagy minden apró részletet kielemezni, kedves Bak! A legkisebb részletekre is odafigyelsz, és képes vagy nagyon is tárgyilagosan állni minden kérdéshez, problémához.

Egy igazi szabadszellem: a Vízöntő

Szeretsz kiszakadni a mindennapok monotonitásából, lehetőleg a természetbe. Ezért, vagy éppen emiatt, de rendkívül fontos számodra a mentális egészséged, hogy gondolataidnak, vagy akár tetteidnek ne szabj határt.

Aki soha nem hagy magadra: a Halak

Akár fizikailag, akár lelkileg, a Halak biztos melletted áll majd, bármi problémád van. Nála mindig megértésre, problémádra nyitott fülekre találsz.

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...