2020.02.18. 17:13:56 14542 372

Nemcsak a tavasz közeleg, hanem a sorsolás is! Legyen Tiéd a fődíj!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Most kezd izgalmassá válni a játék, közeledik az idei év első sorsolása! Ne maradj le, nem érdemes: Neked semmibe nem kerül, de akár 10.000.000 forintot is nyerhetsz, készpénzben! Várd az igazi tavaszt velünk, és közben növeld nyerési esélyeidet! Március 17-én, Szent Patrik napján a szerencse Veled lehet!

Lóhere - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Lóhere

Szent Patrik napja nemcsak az íreknek lehet ünnep az idén, hanem akár Neked is, hiszen pontosan azon a napon sorsolunk, és ez bizony nem lehet véletlen! ;)

Tudtad? Nálunk ténylegesen növelheted a nyerési esélyeidet!

A neved akár többször is belekerülhet abba a bizonyos kalapba, ha kihasználod a lehetőséget, és sorsjegyeket váltasz be. Ezzel a húzással nemcsak elméletben sokszorozódik az esély a nyerésre! A sorsjegyeket itt válthatod be, és ennek feltételeiről bővebben olvashatsz!

Növeld a megnyerhető összeget is!

Annak érdekében, hogy a „jut is, marad is“-el érvényesülhessen érdemes a lehető legmagasabbra feltornászni a megnyerhető összeget, melyet a nyereményszámládon látsz. Ne aggódj, ez a része nagyon egyszerű. Íme, néhány tipp:

1. Látogass el a PROAKTIVdirekt.com honlapra mindennap!

Regisztrált tagként a napi látogatásaiddal automatikusan növelheted a nyereményszámládon látható összeget. (Ne felejts el bejelentkezni a profil oldaladra! :))

2. Olvasd cikkeinket!

Érdekes és hasznos tartalmainkkal még a megnyerhető összeget is növelheted, maximum napi 2000 Ft-tal. (Cikkenként 500 Ft)

3. Oszd meg barátaiddal az élményt!

A cikkeket és a nyereményjátékot is megoszthatod ismerőseiddel, 1.000.000 Ft bónusz nyereménynövelést nyerhetsz ily módon!

4. Vegyél részt partnerakcióinkban is!

Partnereink segítségével akár duplán is nyerhetsz, hiszen nemcsak nálunk várnak izgalmas nyeremények és játékok, hanem náluk is.

Ha ezeken a linkeken regisztrálsz, 1 millió forintos nyereménynövelést nyerhetsz!

150.000 Forintos Ikea, DM vagy MediaMarkt utalvány lehet a tiéd idekattintva>>

100 Euró, sőt, értékes nyereménytárgyak is várnak rád itt>>

Ezenkívül még számtalan módon növelheted az összeget, melyeket az oldalunkat böngészve fedezhetsz fel.

Ha nem nyersz, akkor se keseredj el!

Érdemes hosszú távon velünk maradnod, hiszen a sorsolás után nem nullázódik a nyereményszámlád, hanem gyűjthetsz tovább, és ki tudja, lehet, hogy a következő negyedéves nyereményhúzáson melléd szegődik Fortuna. :)

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...