2022.08.30. 12:20:00 6355 244

Nézz évszakbúcsúztató filmeket, hogy könnyebben elengedhesd a nyarat
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Minden jónak vége szakad egyszer, de cserébe az élmény maradandó marad! Ezért találsz még jövőre is nyárihomokot a cipődben, vagy gyűrött belépőjegyet a táska mélyén. Akár hiányozni fog a nyár, akár nem, nagyjából egy hónap múlva hivatalosan is véget ér idén is, méghozzá szeptember 22-én. Zárjuk is le ezt a forró korszakot stílusosan nyárbúcsúztató filmekkel!

Itt a filmnézés ideje! - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Itt a filmnézés ideje!

Régebbi vagy modern filmet néznél? Pikánsabbat vagy inkább romantikusabbat? Mindegyik féléből hoztunk ízelítőt, hogy kedved szerint választhass.

Piszkos tánc / Dirty Dancing (1987)

Babynek (Jennifer Gray) csak egy nyár áll rendelkezésre ahhoz, hogy megtanulja ezt a vérpezsdítő táncot Johnnyval (Patrick Swayze), de természetesen még a fiútól is tiltani akarják. Már mind tudjuk, hogy a táncparketten nem marad el a nagy finálé, az első nagy szerelem nem tarthat örökké.

Amerikai pite 2 (2001)

Az első rész folytatásaként a főszereplők immár túljutottak a főiskola első évén, és a szünidőre egy nyaralót bérelnek a célból, hogy életük legjobb nyarát éljék át ott. Habár a filmet átszővi egy nem túl finomkodó szexuális ábrázolás, vegyük észre mi is a történetszálak értékes tanulságait a szerelemről és a barátságról. A bénázós vagy éppen idegesítő karakterek garantáltan szórakoztató pillanatokat fognak okozni, ha feleleveníted a sztorit a film újra nézésével.

Keleti nyugalom - Marigold Hotel (2011)

Judi Dench, Maggie Smith, Bill Nighy, Tom Wilkinson és Dev Patel, avagy egy csapat brit nyugdíjas, akik hátralévő éveiket az indiai (és talán túlságosan is nyüzsgő) Jaipurban, egész pontosan a Marigold Hotelben tervezik leélni. Azonban nem minden arany, ami fénylik, és ezt a saját bőrükön kell, hogy megtapasztalják. Az idős baráti társaság döntésre kényszerül, amikor kiderül, hogy a jobb napokat látott hotelben még víz sincs! Vajon hazamennek? A szórakoztató történetet végig nézve kiderül!

A fiúknak, akiket valaha szerettem / To All The Boys I've Loved Before (2018)

Kinek van szüksége a nyári szerelem emlékére, amikor megnézheti, ahogy Lara Jean négy korábbi szerelme kézhez kap egy-egy szerelmi vallomást? Mit tehet egy srác, aki belecsöppen egy szerelmi sokszög közepébe? Naná, hogy kamu pasit játszik! Ér-e valamit a ”csajkódex”, különösen, amikor nővérek között kellene betartani? Ha tetszik a történet, nézd meg a sorozat többi részét is!

+1 Grease (1978)

Nem hagyhatjuk ki a felsorolásból ezt az ikonikus alkotást, már csak azért sem, mert szeretnénk megemlékezni arról a csodás énekes-színésznőről, aki Sandy karakterét alakítja: Az angyalok kísérjenek utadon Olivia Newton-John!
A nyári szerelem dalát még nemzedékek fogják énekelni a filmből, de vajon a filmkockák is felkeltik a fiatalok érdeklődését? Ez egy remek anya-lánya programnak ígérkezik!

Forrás: www.refinery29.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...