2016.04.07. 16:07:13 9600 295

Nincs olyan, hogy valaki túl öreg a bikinihez!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Szerintünk nincs korhatár a bikinikre írva, ahogy súlyhatár sincs. Az a véleményünk, hogy mindenki viseljen azt, amiben jól érzi magát, és tetszik neki. Hogy mi lesz mások véleményével? Nos, „a mások” tartsák meg a gondolataikat maguknak, vagy tudunk egy még jobbat: egyszerűen fogadják el az emberek döntését, legyenek toleránsabbak! Mennyivel szebb lenne úgy a világ!

Lady Watego Byron Bay via instagram.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Lady Watego Byron Bay via instagram.com

A 90 éves Irene bebizonyítja, hogy akármilyen idős is az ember, bevállalhatja a bikinit! Ezt a fotót egy ausztrál bolt, a Lady Watego posztolta a Facebookon, és nemcsak terjedni kezdett, hanem egy csomó bátorító kommentet kapott a hölgy a világ minden részéről. Hiába, 2016 a a pozitív testkép, az önelfogadás és mások elfogadásának az éve lesz, és ehhez mi is csak csatlakozni tudunk!

Cikkajánló:

Szeresd a tested, baby! - Ezért légy büszke a kerekded formáidra

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Az érzelmi kiegyensúlyozottság fontosabb, mint gondolnád

Öröm, szomorúság, félelem, düh, csalódottság, unottság. Az érzelmek mindennapi emberi életünk erőteljes befolyásolói. Olyan reakciók, amelyeket különféle események, helyzetek, körülmények, emberek, tapasztalatok váltanak ki belőlünk. Ha megismerjük belső rezdüléseinket, amennyiben kíváncsian és aktívan részt veszünk a „tanulom magam” folyamatában, akkor a tudatos érzelemszabályozás igénye sem fog távol állni tőlünk. Az érzelmi egészségünkre való odafigyelés és munka, ugyanúgy nem hanyagolható el, mint a testi jóllétünkkel való foglalkozás. Mindkettő kifizetődő.

Falak, színek, hangulatok – Nem mindegy, milyenre fested

Nem csak az otthonok esztétikáját, hanem a jellegét és az atmoszféráját is erősen befolyásolja az, hogy milyen színűre festjük a helyiségek falait. Festés közben varázsolunk. Érzést, hangulatot, benyomást viszünk a szobákba. Azt, hogy mely színek lesznek dominánsabbak a falak és a bútorok tekintetében, alapvetően az ízlésünk és egyéni elvárásaink fogják meghatározni. Nézzük, hogy az általunk választott falszínek miről árulkodhatnak, és mit kínálhatnak.

Hidd el, hogy vonzó vagy! – 2+1 jel, hogy ezt mások is így gondolják

Szívből csodálom azokat, akikből árad a magabiztosság és a határozottság, és ezt senki és semmi nem ingathatja meg. Vagy ha egy pillanatra el is bizonytalanodnak, a következő percben megrázzák magukat, és újra a megszokott önbizalommal lépdelnek tovább.