2022.07.08. 12:50:46 6884 241

Női hátitáska ismeretek
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A női hátitáska az egyik kedvenc kiegészítőnk, hiszen különböző méreteinek hála szinte minden programon és eseményen megállja a helyét, legyen az városnézés, bevásárlás vagy túrázás.

Női táska - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Női táska

Márkás hátitáska

Mi az, ami nem hiányozhat egyetlen nő gardróbjából sem? Hát persze, hogy a márkás női hátitáska.

Mi nők imádunk magunknál tartani minden számunkra fontos apróságot, kezdve a pénztárcától, a dezodoron át, egészen a kedvenc szempillaspirálunkig. A táska, legyen az bármilyen méretű, a nők ékszeresdoboza, hiszen minden értékünk benne van.

Mindamellett, hogy beleférnek a kedvenc holmijaink, imádunk villogni az extrémebb modellekkel, és a legkülönbözőbb márkákkal.

Egy márkás hátitáska általában bőrből, rostbőrből vagy jó minőségű textilbőrből készül.

A színek, fazonok és a méretek tárháza végtelen, ezért a legjobban tesszük, ha minden cipőnkhöz van egy színben passzoló táska a szekrényünkben.

Iskolás hátitáska

Az iskolás hátitáska általában vízlepergető PTB-ből készül, több cipzáras tárolózsebbel, rendezőzsebbel és kulacstartóval rendelkezik, esetenként mindekét oldalon. A budmil iskolás hátitáskák kialakítása kedvez a gyerekeknek, ugyanis a hátizsák légcsatornás hátrésze idomul a gerinchez, az íves vállpánt pedig óvja a vállakat, aminek köszönhetően kényelmes viseletet biztosít.

A budmil iskolás hátitáskái többféle színben és fazonban elérhetők, legyen az egyszínű vagy mintás, pöttyös vagy virágos.

Fekete női hátitáska

„A kis klasszikus fekete!”

Hányszor, de hányszor halljuk ezt a kifejezést a nőktől?

Viszont ezt a jellemzést nemcsak a fekete mini ruhára használjuk, hanem arra a bizonyos fekete kistáskára, hátitáskára is, amihez tökéletesen passzol a szívünknek legkedvesebb magassarkúnk, és a favorizált outfit-ünk is.

A fekete női hátitáska egy klasszikus darab, amit szinte bármihez viselhetünk, minden szükséges holmink elfér benne, és bárhova magunkkal vihetjük.

A fekete női hátitáska készülhet bőrből vagy PTP-ből. A bőr hátitáskát előszeretettel viseljük az utcán, az esti randin, de még az irodában is.

A PTB-ből készült darabok általában nagyobb teherbírással rendelkeznek, hiszen általában túrahátizsákként vagy sport hátitáskaként használják őket.

Összegzés

Ha még nem találtad meg a tökéletes hátitáskát, akkor nézz körül a budmil hátitáska webshopjában, és szemezgess a különböző termékek közül!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...