2022.08.18. 12:15:00 7050 246

Nyár végi kötelező irodalom a szerelmes történetek rajongóinak
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Korábban könyvmoly voltál, de a megváltozott életvitel már nem tesz lehetővé annyi kötetet, mint korábban? Múltba repítő történelmi romantika vagy romantikus kalandregény vagy modern és szexis szerelmes történetre vágysz? Ha a nyár végéig csak egy fér bele az idődbe, segítünk a választásban.

Romantikus történet olvasása - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Romantikus történet olvasása

A romantika birodalma nagyon széles skálán mozog, így akit zavarba hoznak a túlfűtött történetek, még mindig választhatják a bájosan romantikus regényeket.

Nora Roberts - Látomás fehérben

Ez a Menyasszonyok című regénysorozat első része. Négy gyerekkori barátnő rendezvényszervező ügynökséget vezet. A fotós feladatokért felelős Mackensie életével ismerkedhetünk meg, egy gyermekkori meghatározó élménytől a bizalmatlanságon keresztül végül képes lesz-e végül egy férfit beengedni az életébe. Ha tetszik a kedves szereplőkkel megtűzdelt humoros történet, folytathatjuk az olvasást a másik három barátnő pártalálási történetével is.

Diana Gabaldon - Az idegen

Ez a regénysorozat nem csak a kritikusok szerint, de az olvasóközönség szerint is nehezen felülmúlható. A férjezett Claire, aki korábban hadiápolónő volt, hihetetlen módon kétszáz évet utazik vissza az időben. A múltban találkozik egy ifjú harcossal, aki szenvedélyt visz az életébe, ugyanakkor a hűtlenség súlya is a vállára nehezedik.

Helen Hoang - A szerelem egyenlete

Az Asperger-szindrómás főhősnő a matematika megszállottja, így nem csoda, hogy a szerelemben teljesen tapasztalatlannak számít. Ezért elhatározza, hogy egy szigorú ütemterv szerint megpróbál rájönni, hogy a szerinte logikátlan szerelem és a hozzá tartozó testiség hogyan is működik. Ebben egy fizetett eszkortfiú lesz segítségére, de a tárgyilagos üzleti viszony hamar szívmelengető románcba torkollik.

Tia Williams - Telitalálat

A divat kemény világába szeretné magát visszaverekedni Jenna, de a digitális világ nem éppen az ő asztala. Miközben megpróbálja eljátszani, hogy helye van az ifjú feltörekvők között, egy fiatal rendezővel kerül szexuális kapcsolatba. Félő, hogy ez a titkos románc tönkre teheti újonnan beinduló karrierjét, de lehetetlen ellenállni neki.

Sylvia Day - Hozzád kötve

Az öt részes regénysorozatot a Szürke ötven árnyalata c. trilógiához hasonlítják, bár az olvasók szerint ezeknek a könyveknek a nyelvezete sokkal választékosabb. Az erotikus-romantikus regény két sérült lelkű ember szenvedélyes kapcsolatának története: az első rész folyamán az öntudatos Eva és a domináns Gideon huzavonája adja a fő vonalat.

Forrás: www.goodhousekeeping.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Mindful étkezés – Mert a jóllét az asztalnál kezdődik

Az étel szervezetünk elengedhetetlen hajtóereje, energiabiztosítója, melynek huzamosabb ideig történő megvonása akár súlyos kimenetelű is lehet. Ám századunkra az ételekhez való viszonyulásunk gyökeres változásokon ment át, hiszen ma már nem csak akkor vesszük magunkhoz táplálékunkat, amikor éhesek vagyunk, hanem számos más tényezőtől is függővé válik az étkezésünk. Ha tudjuk, hogy az asztalra helyezett ételek mellett az étkezés minősége ugyancsak befolyással van a gyógyulásunkra, ám az egészségünk kárára is lehet, akkor tudatosabban állunk ehhez a kérdéshez.

Itt a tavasz! – Itt az ideje a lelki nagytakarításnak!

A tél vége, tavasz eleje felé nem csak a testünk, de a lelkünk is kívánja a csicsergős évszakot, hiszen elfáradunk a hosszú, hamar sötétedős, későn világosodós, hideg, fagyos hónapokban. Alig-alig bírjuk vonszolni megfáradt lelkünket a napsugaras évszakig, és meglepetten tapasztalhatjuk, hogy bizony rá is ráfér a nagytakarítás.

Öltözz okosan a fenntarthatóságot is szem előtt tartva!

A fenntarthatóság fő üzenete abban rejlik, hogy a jelen szükségleteinek kielégítése ne veszélyeztesse a jövő nemzedékeinek társadalmi, környezeti és gazdasági lehetőségeit. Az elkövetkező néhány mondatban azt igyekszünk körbejárni, hogy miért szükséges az öltözködés és a divat kapcsán is jobban törekednünk a fenntarthatóságra.