2022.08.30. 09:40:00 6042 226

Nyár végi teendők 1. – Bőrápolás
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A bőrünk nem felejt, ha nyáron nem is fordítottunk rá kellő figyelmet, most végre itt az ideje, hogy időt szentelj a bőrápolásra! Ugyanis eljött az idő, hogy arcbőröd végre fellélegezhessen! Melyek azok a bőrápoló kozmetikumok, amelyek gyors megoldást jelentenek számunkra?

Napégette arcbőr - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Napégette arcbőr

Nyáron bőrünk fokozottan ki van téve a napsütés károsító hatásainak, a mesterséges medencék klóros vizének és még a légkondicionált helyiségek száraz levegőjének is, így nem csoda, hogy augusztus végére extra ápolást igényel.

Alap hidratálás és táplálás

A te fürdőszobádban is ott sorakoznak a szükséges alaptermékek? Ezek nevezetesen az arclemosó, a tonik, és az arckrém. A következő lépés, hogy a polc díszítése helyett használd is mindegyiket, méghozzá arcmaszkkal kiegészítve! Az arcpakolások alapvető feladata ugyanis a nedvességre szomjazó bőr intenzív táplálása. Bónuszként pedig, ameddig az összetevők kifejtik hatásukat, meditálhatunk egy jót.

Megoldás speciális igényekre

A szérumokat vagy másnéven hatóanyag-koncentrátumokat azért fejlesztették ki, hogy a bőr speciális igényeit is ki tudják elégíteni. A kifejlesztett formulák között találunk extra hidratálásra, bőrfeszesítésre, bőrnyugtatásra, ránctalanításra, vagy akár bőrmegújító folyamatok fokozására való készítményt is. Válaszd a bőröd állapotának megfelelőt!
Ilyenkor már érdemesebb lehet időpontot is foglalni egy-egy mélyhidratáló vagy kíméletesebb bőrhámlasztó kezelésre is, hiszen könnyebben el tudjuk kerülni a kúra után érzékeny bőrünkkel az ártó napsugarakat.

Kötelező fényvédelem

Hová azzal a fényvédő krémmel? Még nem pakolhatod el, hiszen ősszel is süt a nap! Habár a leégéstől már nem igazán kell tartanunk, de a bőrünkben az életünk során elszenvedett fényártalmak összeadódnak, és hozzájárulnak a bőr öregedési folyamataihoz! Fényvédelem nélkül még a legerősebb szérum sem tud (hosszantartó) csodát tenni.

Forrás: www.solanie.hu

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...