2018.05.09. 17:22:03 14879 375

Nyári játék: keresd meg a nyalókát a fagylaltok között!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Dudolf megint egy cuki, szórakoztató játékkal lepte meg a képkeresők rajongóit. Mivel mi is közéjük tartozunk, és ti is kedvelitek a feladványait, ezért elhoztuk nektek is a vadonatúj nyári Dudolfot! Vajon megtalálod a nyalókát a fagylaltok között?

Dudolf nyári képkereső | Forrás: dudolf.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Dudolf nyári képkereső | Forrás: dudolf.com

Nem találtad meg? Nos, igen, ez egy kicsit nehézre sikerült! A megoldást itt találod dudol.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...