2017.01.30. 08:30:42 18857 379

Öblíts másként! – Ezeket is használhatod öblítő helyett
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Mindannyian szeretjük a frissen mosott ruhák illatát, melyet nagyrészt az általunk választott öblítőnek köszönhetünk. És azzal is tisztában vagyunk, hogy – hiába a finom illat, és a ruhák pihepuhasága – az öblítő használatával nem feltétlenül teszünk jót a környezetünknek.

Öblítő helyett - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Öblítő helyett

Az illat nélkül még csak-csak ellennénk, de azért a puhaságról nem mondanánk le. Ha szeretnénk egy picit „ökotündérkedni”, és ruhák bársonyossága mellett a környezetünkre is vigyázni, ezeket a tippeket próbáljuk ki!

Öblítő helyett

A jelszó: környezettudatosság!

Nem csak a teádba jó!

A téli ital ízesítője, nyáron a limonádé alapja lehet a citrom. Az év minden szakában pedig az öblítő alternatívája! Facsarj ki egy fél citromot és tedd a mosógép dobjába. Ha csak a héjjal próbálkozol, tedd egy kis ruhazsákba, és így tedd be a mosógépbe.

Salátába kicsit kevesebbet…

… a mosógépedbe kicsit többet! Naná, hogy az ecetről van szó! Szedd össze a bátorságodat, és öblítő helyett önts egy kis ecetet a mosógép öblítős fakkjába! A ruháid puhák, bársonyosak lesznek. Hogy attól tartasz, hogy úgy illatozol majd az ecettel öblített ruhákban, akár egy savanyúságos üveg? Ettől nem kell félned, a ruhák nem veszik át az ecet szagát!

Bármelyik módszert használod, azért ne a kedvenc, esetleg alkalmi viseleteden próbáld ki az új öblítési módszert! Nézz utána, az anyag megengedi-e ezt a különleges öblítőt.

Forrás: haushaltstipps.net

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...