2019.09.02. 10:52:56 7512 258

Ősszel (is) jó nyaralni! – A last minute utazás előnyei
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Bárhogy forgatjuk a naptárt, bárhogy próbáljuk magunknak bemagyarázni az ellenkezőjét, ez a nyár is szépen lassan a végéhez közeledik. Már csak napok kérdése, és beköszönt az ősz, indul a suli, kinek-kinek a munkában is melósabb időszak következik. És idén még a pihenés is elmaradt… eddig!

Pihenés ősszel - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Pihenés ősszel

Mert ki mondta, hogy pihenni csak nyáron lehet? Vannak, akik már évek óta kifejezetten az őszi időszakra időzítik a pihenésüket. Mert ősszel lazítani jó, méghozzá ezek miatt itt!

Kellemesebb hőmérséklet

Ősszel már szinte nem is emlékszünk a nyári tikkasztó hőségre, de még eszünkbe sem jut a téli farkasordító hideg. Éppen kellemes a hőmérséklet egy remek városnézéshez, vagy egy szuper kiránduláshoz, túrázáshoz a környéken. Persze, azért esőkabát, esernyő, vízálló cipő jó, ha van nálunk!

Apropó, túra!

Ha van valami gyönyörű az őszben, akkor az az ezer színben pompázó természet. Már nincs nagy meleg sem, és ha éppen még az eső sem zuhog, érdemes túrabakancsot húzni, és bejárni a környéket!

Sorok nélkül

Mivel a főszezon már lement, így nem kell attól félned, hogy a pénztáraknál majd kígyózó sorok állnak.

Egy kicsit lazíthatsz

Persze, a legfontosabb az egészség, de legyünk őszinték, ha néhány réteg ruhával több van rajtunk, bizony lecsúszik még egy süti, de kerülhet egy gombóccal több fagyi a tölcsérünkbe.

És ha már a lazítás!

A nagyobb városokban ősszel remek fesztiválokat tartanak, amelyek közül általában mindegyik valamilyen helyi gasztronómiai különlegességhez kapcsolódik, mint például a dödölle, prósza és így tovább. Naná, hogy ezekre érdemes ellátogatni! És ha ősz, valószínűleg belefutunk majd néhány szüreti felvonulásba is!

Éljen a spórolás!

Talán az egyik legnagyobb előnye az őszi „nyaralásnak”, hogy valamivel olcsóbban juthatunk a jól megérdemelt pihenésünkhöz.

Ötlet: stylemagazin.hu

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...