2023.08.03. 15:36:26 7060 239

Piknikkel egybekötve adják át pénteken a felújított Lánchidat
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Piknikkel egybekötve adják át pénteken a felújított Lánchidat: megnyílnak a járdák és a hídfőkben lévő aluljárók, az ünnepélyes eseményhez kapcsolódva pedig a Fővárosi Önkormányzat és a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) színes szabadtéri programokkal várja az érdeklődőket.

Lánchíd - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Lánchíd

Magyarország és Budapest egyik legfontosabb kulturális örökségének és jelképének szerkezeti, illetve műemléki rekonstrukciója az eredetileg tervezett időpontnál mintegy másfél hónappal hamarabb ér véget .

A Lánchíd-piknik pénteken 18 órakor kezdődik és éjfélig tart a Fővárosi Önkormányzat és a BKK szervezésében, ismeretterjesztő programokkal, utcazenészekkel, étellel és itallal, fényoroszlánokkal várja az érdeklődőket, sötétedés után pedig különleges, alkalomhoz illő megvilágítást kap a híd - áll a közleményben. A rendezvény idejére lezárják a közúti forgalom elől a Lánchidat, ezért az arra járók és a résztvevők zavartalanul piknikezhetnek az útpályán.

A BKK közleményében kiemeli, hogy a budai és pesti oldalon felállított sátraknál a készlet erejéig fagylalt, perec és limonádé várja az arra járókat, valamint élőzenés előadók koncertjeivel várják az érdeklődőket. Hozzátették, hogy a pesti oldali gyereksátorban a szervezők színezővel, rejtvényekkel, egy különleges Lánchíd-LEGO-építménnyel, valamint meglepetéssel készülnek.

A BKK és a Fővárosi Önkormányzat közleményében a Lánchíd-piknik résztvevőit arra kéri, hogy vigyázzanak saját és mások testi épségére, valamint fokozottan figyeljenek a rendre, és óvják a felújított hidat. További információk a https://bkk.hu/fejlesztesek/lanchid/piknik-tied-a-hid/ internetes oldalon találhatók.

Forrás: MTI

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...