2024.09.19. 15:37:31 1617 73

Premier előtti vetítések is lesznek pénteken a Corvin moziéjszakán
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az országos bemutató előtt láthatják a nézők a Demi Moore főszereplésével készült, A szer című horrort, Hajdu Szabolcs Egy százalék indián című filmjét és a Lepattanó című vígjátékot a pénteki Corvin moziéjszakán, Budapesten.

Itt a filmnézés ideje! - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Itt a filmnézés ideje!

A Corvin Mozi eseményén a filmek kora estétől másnap reggelig egyetlen karszalag megvásárlásával tekinthetők meg.

A Corvin moziéjszakán Kovács Gellért Filmszerész "kihelyezett" filmklubjában az országos premier előtt lesz látható A szer című horrorfilm Demi Moore főszereplésével. Coralie Fargeat francia filmrendező alkotásában egy valaha híres nő (Demi Moore) a feketepiacon szerez magának drogot, amellyel ideiglenesen létrehozza önmaga fiatalabb változatát (Margaret Qualley), csak sokkal jobb kiadásban.

Szintén az országos bemutató előtt láthatja a közönség Hajdu Szabolcs párkapcsolati trilógiájának záró darabját, az Egy százalék indiánt, amely az identitás, az öröklött viselkedési minták és a modern nemi szerepek kérdéseivel foglalkozik.

A Lepattanó című film egy "érzelmes sportvígjáték", amelyben Kálmán (Scherer Péter) véresen komoly sportágnak tekinti a gombfocizást, megszállottan készül csapatával az Európa-bajnokságra. A Lepattanó egyik különlegessége, hogy szerepel benne Partrick Duffy is, aki Bobby Ewingot alakította a Dallas című amerikai televíziós sorozatban.

Műsoron lesz még az új Monte Cristo grófja-adaptáció, a kultfilmek szekcióját erősíti a legjobb Star Wars-filmként emlegetett A Birodalom visszavág és hosszú idő óta a Corvin moziéjszakán lesz látható ismét a vásznon A John Malkovich-menet, valamint a Batman-sorozatból A sötét lovag.

Az esti mozizást kísérőprogramok is gazdagítják. Lesz mozitörténeti séta két alkalommal, 17:00 és 19:00 órakor, a gyülekező a Corvin mozi előtti Pesti Srác szobornál lesz. A mozitechnikai bemutatón megismerhetik az érdeklődők a Corvin Mozi történelmét és a vetítések kulisszái mögé is betekinthetnek. A 14. Corvin Mozi Éjszakára a karszalagok a mozi pénztárában és weboldalán is kaphatók.

Forrás: MTI

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Mindennapjainkat megkönnyítő házi praktikák – Ezeket próbáltad már?

Sokan rendszeres tipp- és trükk kutatókká érlelik magukat az évek során, amire leginkább azért tartanak igényt, hogy javítsanak a teljesítményükön, hogy hatékonyabban és gyorsabban meg tudjanak oldani különféle feladatokat, elkerülve az esetleges buktatókat. Olykor az lehet a benyomásunk, hogy az angolosan SMART- vagy okos megoldásokként emlegetett praktikák keresése az elme azon vágyát jönnek kielégíteni, hogy az életben ne legyen időpazarló tevékenység, hogy a bennünket leginkább érdeklő, fontos dolgokra és személyekre tudjunk összpontosítani.

Ezek nehezítik céljaid elérését

Gyakran beszélünk a sikerhez vezető útról, a lehetőségekről, különféle technikákról, rutinokról, módszerekről, különleges „sikerreceptekről”, amiket mindenkinek érdemes kipróbálnia. Azonban annál kevesebb szó esik azokról a figyelmeztető jelzésekről és szokásrendszerekről, melyek nagy eséllyel gátolnak bennünket a sikerelérés céljában, pedig ezekről is érdemes szót ejteni. Tegyük meg most!

Kikhez fordulhatsz, ha szükséged van motivációra

Nincs ember, aki időnként ne merengne el azon: mi az élet értelme? ki vagyok én és mi a „küldetésem”? Belegondolni abba, hogy az életünk véges lehet: fájdalmas. Ugyanakkor ez arra sarkall bennünket, hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki magunkból, megismerjük saját valónkat és lehetőségeink, adottságaink mértéke szerint másoknak is segítséget nyújtsunk valamiben. Az őszi atmoszféra ideális alkalom az elmélkedésre, az átgondolásra és a lelki-szellemi töltekezésre.