2015.04.30. 09:06:06 6279 100

Premier filmeket is vetítenek az Artmozik éjszakáján
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Premier előtti filmeket is vetítenek az idei Artmozik éjszakáján négy budapesti filmszínházban május 15-ről 16-ra virradóra.

Mozi és popcorn - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Mozi és popcorn

Az országos premier előtt játsszák a 12 órán át tartó programban például a Bazi nagy francia lagzik című filmet és a Jön Harold! norvég vígjátékot, valamint a legendás rockzenekarról szóló dokumentumfilmet a Genesis: A siker útján-t - közölték a szervezők az MTI-vel. A közönség újranézheti továbbá az elmúlt hónapok magyar sikerei közül Reisz Gábor VAN valami és furcsa és megmagyarázhatatlan, Ujj Mészáros Gábor Liza, a rókatündér és Szimler Bálint Balaton Method című alkotásait, az elmúlt pár hónap legnagyobb artmozi-sikerei közül pedig biztosan műsorra tűzik a Birdmant, a Whiplasht, az Éjjeli férget, a Nagy szemeket, a Swinget, és az újra bemutatott 2001: Űrodüsszeiát, valamint a 3 szív című romantikus drámát is Charlotte Gainsbourg főszereplésével. Az éjszaka alatt be lehet pótolni vagy újra nézni a The Duke of Burgundy, a Hétköznapi vámpírok vagy épp a Kukoricasziget című alkotásokat is. A Művész, a Puskin, a Tabán és a Toldi moziban zajló vetítések közös karszalaggal látogathatók.

Forrás: MTI

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Soha többé piszok! – Így lesz tisztább a kerti munka a körmöd számára is!

A kertben való kapirgálás, ásás, ültetés, gyomlálás sokaknak a relax és a kikapcsolódás egyik fajtája, mind fizikai, mind szellemi értelemben. Egyrészt megmozgat, az egész napos üldögélés, álldogálás után jól esik guggolni, hajolni, jönni, menni. Másrészt a madárcsicsergés, a szellő susogása, a tudat, hogy amit most teszünk, abból néhány hét, hónap alatt milyen finomságok születnek majd, a lelkünket is simogatja.

Könnyű narancskrémleves, melegen vagy hidegen

Ha a narancsra gondolunk, akkor az első szó, ami eszünkbe juthat, az a C-vitamin. Azonban ez a pompás gyümölcs sokkal többet is kínál számunkra az immunrendszert erőteljesen támogató C-vitamin-tartalomnál. Tartalmaz olyan anyagokat is, melyek megelőzhetik vagy késleltethetik a krónikus betegségeket – ilyenek a kálium és a foszfor. Fogyasztásával megakadályozható a kiszáradás, elősegíti az emésztést, segít a méregtelenítésben, szabályozza a vércukorszintet, csökkenti a hasi zsírt. Érdemes a sokak által kedvelt és bevett reggeli rituálévá formálódott narancsléfogyasztás mellé beékelni néhány új receptet is. Például egy finom narancskrémlevest.

Pénteken indul a Magyar Nemzeti Parkok Hete

Kenutúrák, bölényszafari, lápréti barangolás, sólyom- és sasles, népi játszóház, tárlatvezetés, természetismereti foglalkozások, interaktív vízvizsgálat és gyereknapi programok várják az érdeklődőket a Magyar Nemzeti Parkok Hetén május 17. és 26. között országszerte. A programsorozat nyitórendezvénye pünkösdhétvégén a városligeti Vajdahunyadvárban lesz.