2020.10.15. 13:01:23 7425 201

Ridley Scott Napóleonról szóló filmet forgat Joaquin Phoenixszel
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ridley Scott Napóleonról szóló filmet forgat, amelynek főszerepét az Oscar-díjas Joaquin Phoenixre bízza - számolt be róla a deadline.com.

Filmforgatás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Filmforgatás

A Kitbag című film a 20th Century Filmstúdióban készül, amellyel Scottnak szerződése van. A film címe a "There is a general's staff hidden in every soldier's kitbag" (Minden katona zsákjában ott lapul egy marsallbot) idézetből származik.

A film végigkíséri a hadvezér és császár életét, valamint bemutatja feleségéhez és egyetlen szerelméhez, Josephine-hez való viszonyát is. Scott Napóleon híres csatáit, rendkívüli stratégiai képességeit és töretlen hatalmi ambícióit is ábrázolja.

A forgatókönyvet David Scarpa írja, aki Scott A világ összes pénze című filmjének forgatókönyvét is jegyezte. A producerek között Scott mellett Kevin Walsh is szerepel.

A rendező éppen most fejezte be The Last Duel című filmjének forgatását. Márciustól pedig Olaszországban kezdi Gucci című filmje felvételeit.

Forrás: MTI

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...