2023.07.25. 17:20:00 7099 241

Ritkítsd a gyantázást szőrnövekedést gátló krémmel!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A végleges szőrtelenítési módszerek nagyon vonzóak a hölgyek ( és az urak) számára, viszont ennek az anyagi lehetőségek gyakran gátat szabnak. Az év többi szakaszában még csak-csak kihúzzuk két szőrtelenítés között egy hosszú nadrágban, de nyáron nyilvánvalóbbá válik, ha már itt lenne az ideje egy újabb gyantázásnak vagy borotválkozásnak.

Szőrtelenítés krémmel - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szőrtelenítés krémmel

A sima és ápolt bőr a (sok esetben fájdalmas) tortúra után sajnos csak rövid ideig marad szőrtől és borostától mentes. Ezt az időszakot azonban van módunk elnyújtani kissé speciális szőrnövekedést gátló krémek használatával!

Mit tudnak a szőrnövekedést gátló krémek?

A szőrtelenítés után alkalmazandó készítmények hatóanyagaik révén a bőrbe, pontosabban a szőrtüszőkbe felszívódva azt eredményezik, hogy a szőr gyengébben és lassabban nő vissza, mint rendesen. A ritkább, piheszerűbb szőrt pedig könnyebb lesz eltávolítani.
A szőrnövekedést lassító krémek hatása a szőrzet erősségétől függően tarthat akár hónapokig is, de általában 6 hétig áll fenn a “szőrmentes” állapot, amely időszak után természetesen újabb szőrtelenítési eljárás lesz szükséges.
Mivel a szőrnövekedést gátló krémeket általában szőrtelenítés után szokás alkalmazni, ezért olyan egyéb előnyökkel is felruházták a legtöbbet, mint a bőrirritáció megszüntetése. A szőrbenövés és a gyulladt szőrtüszők gyakorisága szintén csökkenthetők általuk.

Amit jó figyelembe venni a szőr növekedésének lassításakor

Az ilyen krémek természetesen csak akkor működnek, amikor olyan szőrtelenítési módszert alkalmazunk, amely során a szőr kihúzásra kerül, tehát epiláláskor és gyantázáskor.
Borotválás és szőrtelenítő krémek használata után sajnos a szőrtüszőben ott marad a szőrszál gyökere, így nem tud mérhető hatást kifejteni a szőrnövekedést lassító hatóanyag.
A krémeket nem elég a szőrtelenítés után egyszer felvinni a kezelendő bőrfelületre, akár napi szintű ismétlő kezelésre is szükség lehet.

Az ilyen készítények alkalmazása során mindig tartsuk be a gyártói utasításokat és különösen legyünk tekintettel arra, ha érzékeny bőrön szeretnénk használni az adott krémet!

Forrás: kremmania.hu, www.profikozmetikumok.hu

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...