2015.09.25. 16:19:26 8662 209

Schumacher még mindig nincs tudatánál és 45 kilóra fogyott
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Michael Schumacher állapota ugyan minimálisan javult, de drasztikusan lefogyott – legalábbis a Daily Express családhoz közeli forrása szerint.

Michael Schumacher, 2010 Barcelona | Fotó: Konstantin Kulikov, 123rf.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Michael Schumacher, 2010 Barcelona | Fotó: Konstantin Kulikov, 123rf.com

A 2013-ban egy síbalesetben súlyos fejsérüléseket szenvedő hétszeres Forma–1-es világbajnok német versenyző sokáig kómában volt, de csodával határos módon felébredt, és egy éve már otthonában kezelik. Állapota minimálisan javult, de továbbra sem tud beszélni vagy járni, a külső ingerekre nem jól reagál, és nincs tudatánál.

Minden idők egyik legjobb Forma–1-es pilótájának 75 kiló volt a versenysúlya. Tavaly ilyenkor arról számoltak be, hogy 55 kilósra fogyott, mostanra azonban egy forrás szerint már csak 45 kiló a síbalesete előtt még kirobbanó formában lévő Schumacher.

Közben idén áprilisban fia, a 16 éves Mick Schumacher győzelemmel mutatkozott be a Forma–4 sorozatban, majd júliusban egy versenybalesetben eltörte a karját.

Forrás: vs.hu

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Sétára fel! – A gyaloglás 5+1 jótékony hatása

A séta az egyik legegyszerűbb, mégis legjótékonyabb tevékenység, amit egészségünk és lelkünk érdekében tehetünk. Nem igényel különleges felszerelést, edzőtermet vagy komoly erőfeszítést, mégis rengeteget adhat. Sétálhatsz egyedül, vagy bandukolhattok csoportban is, ha szeretitek a társaságot.

Holland kutatás: a hosszú Covidban szenvedők nem tudnak teljesen részt venni a társadalomban

A hosszú Covid szindrómában szenvedők nem tudnak teljes mértékben visszailleszkedni a társadalomba, a betegségből visszamaradt tünetek megnehezítik az iskolába járást, munkavégzést és a társas kapcsolatokra is hatással vannak - írta szerdán az NlTimes című holland hírportál a holland közegészségügyi intézet (RIVM) kutatására hivatkozva.

Ezért fontos tudni az elektrolitokról

Az elektrolitok a vérben, a vizeletben és a szövetekben fellelhető ásványi anyagok, amelyek elektromos töltéssel rendelkeznek, kulcsszerepet játszanak a szervezet megfelelő működése érdekében, egyensúlyozzák a pH alapszintjét, a sejtekhez szállítják a szükséges tápanyagokat, kiküszöbölik az anyagcsere köztes- és végtermékeit (a metabolitokat) a sejtekből. A legtöbb testi funkció akadálytalan működéséhez a víz nélkülözhetetlennek bizonyul, a szükséges utánpótlás során pedig a jobb felszívódást olyan ásványi anyagok segítik elő, mint például a kálium és a nátrium. Mit érdemes tudni az elektrolitokról?