2020.03.26. 17:28:19 10014 261

Sorozatok, amikre érdemes időt szakítanod az önkéntes karantén alatt!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A folyamatos otthonlét során rájön az ember, hogy a” bárcsak lenne egy pár hetem otthon”, egy olyan kívánság volt, amit nem gondoltunk teljesen át. Lássuk be, otthon lenni jó! De egy idő után kell valami, ami kitölti a fennmaradó időt a home-office és a háztartásvezetés mellett. Elő a legjobb sorozatokkal!

Tévézés, filmezés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Tévézés, filmezés

Ha az otthonról végzett munkád elviseli, hogy szóljon valami a háttérben: nézz sorozatokat! Rádiót, tévét hallgatni ugyan tájékozódás miatt fontos – mégis nyomasztó egész nap a koronavírus világszerte okozott tragédiáiról hallani. Tegyünk meg mindent, ami tőlünk telhető: lehetőség szerint maradjunk otthon, fertőtlenítsünk, hordjunk maszkot, ha kimegyünk az utcára és idős rokonainkat távolságtartással, érintkezés mentes bevásárlással segítsük. Emellett azonban ne hagyjuk, hogy a lelkünkön is eluralkodjon a pánik helyzet! Kapcsolj ki, hogy a pozitív energiáid megmaradjanak. Ehhez pedig akár téma közeli sorozatokat is választhatsz!

The Last Man on Earth - Az utolsó ember a Földön

Ha igazán megbélyegzett a katasztrófahangulat, ideje, hogy röhögj a kínodon! A helyzetünk ugyan egyáltalán nem mulatságos – mégis lehetne rosszabb is. Az utolsó ember a Földön sorozat arról a férfiról szól, aki úgy tűnik, egyedül élte túl a világvégét. A poszt-apokaliptikus sztori savát-borsát azért természetesen az adja, hogy előkerül még egy-két másik túlélő is. Mert bárhogy vágytunk a magányra korábban, vagy éppen arra, hogy mi irányítsunk és uraljunk mindent, élesben mégsem olyan jó egyedül lenni. Kérdéses döntések sora, sokat nevetgélős, ugyanakkor kifejezetten elgondolkodtató-sorozat.

Plusz pozitívum: Ha véget ér az önként vállalt elvonulás, minket nem a megüresedett bolygó vár majd az ajtó túloldalán!

Miracle Workers – Csodatévők

Ha sokat akarsz nevetni, szereted a könnyed, kicsit romantikus stílust, azonnal töltsd be a megnézendők közé ezt a minisorozatot. Az alapsztori passzol a helyzethez: a teremtő megunta, hogy az Emberek kollektíven rosszul használják, hálátlanul kihasználják a Földet, így elkeseredésében úgy dönt, törli a projektet és csinál inkább másikat. A csodatévők azonban megkísérlik bebizonyítani neki, hogy mégis van értelme a Föld-projektnek és kár lenne törölni az Emberiséget!

A téma ugyan elég erős és vannak benne igazán elgondolkodtató pillanatok az ok-okozati összefüggésekről, mégis a percenként két poén meglehetősen jól oldja a hangulatot. Sírva röhögős, akár gyerekekkel is nézhető. Sajnos mindössze hat rész készült, így hamarabb véget ér, mint a „szobafogság”. Plusz pozitívum: Ok-okozat, feladni-kitartani és megfelelően használjuk-e azt, amink van kérdések boncolgatása közben vidámak maradhatunk!

Daybreak – Napkelte

A sorozat alaphelyzete egy olyan poszt-apokaliptikus helyzet, amely igazából csak a felnőtteknek jelentett világvégét: ők meghaltak, vagy olyan zombivá változtak, akik az utolsó mondatukat ismételgetik állandóan. Ez már önmagában mulatságos, ha belegondolunk, hogy mi a legtöbbször elhangzott mondatunk otthon… „Vegyél már fel papucsot, kisfiam!”? Ér azon is gondolkodni, mit mondanánk utoljára, ha előre tudnánk, hogy örökké azt fogjuk ismételgetni… Na, de a lényeg nem is ez, hanem hogy egy elég durva társadalom alakul ki a tinédzserek vad, dühös modorában, némi könnyelmű gyilkolászással megspékelve.

Plusz pozitívum: Amellett, hogy szórakozunk, össze tehetjük a két kezünket, hogy nem tinédzserek uralta „gimnázium nagyban” világot élünk.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...