2024.03.10. 15:20:58 9440 297

Sorsolunk! Már csak három nap
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Szerdán ismét sorsolunk! Jelentkezz be, növeld a nyereményedet és válts be minél több sorsjegyet, hogy megsokszorozd az esélyedet! Hogyan? Mutatjuk!

Legyél te a nyertes! - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Legyél te a nyertes!

Miután bejelentkeztél (ha kérdéseket látsz, azokra válaszolj), a fenti menüsorban jobbra találod a Sorsjegyek gombot. Erre kattints! Annyit váltasz be amennyit szeretnél. Ezeket bármikor vissza is válthatod.

Hívj meg másokat is meghívó linkeddel, ezzel a lehetséges nyereményedet növeled. Ha szerencséd van, akár a 10 millió Ft-os fődíjat is elviheted!

A játék nem kerül pénzbe és szórakoztató is. Ráadásul igyekszünk olyan hírekkel és kuponokkal, akciókkal szolgálni, amelyek hasznodra lesznek.

Szerencsés játékot kívánunk!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...