2020.10.19. 18:00:04 11589 265

Stagnál a vírus örökítőanyagának mennyisége a szennyvízben
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az ország nagy részén stagnál a koronavírus örökítőanyagának mennyisége a szennyvízben - közölte a méréseket végző Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) főosztályvezetője hétfőn a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

Vírus, tüdő - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Vírus, tüdő

Pándics Tamás hozzátette: a szennyvízben kimutatható koncentráció alapján a következő 4-10 nap megbetegedésszámának alakulására is lehet következtetni.

Mint mondta, az NNK május óta vizsgálja a koronavírus örökítőanyagának mennyiséget a főváros és a nagyobb városok szennyvizében. A 41. héten végzett szennyvízvizsgálat nagyon heterogén képet mutatott - jelezte, hozzáfűzve, hogy egyes településeken emelkedett, máshol viszont csökkent a koronavírus örökítőanyagának mennyisége a szennyvízben.

Forrás: MTI

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...