2020.06.07. 17:53:20 8955 271

Summer in the city – Legyél divatos idén nyáron is!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az eddigieket és az előrejelzést tekintve nem mertem odaírni az elejére, hogy „hot time”… De legyünk optimisták, és amíg megérkezik városainkba is a nyárias meleg, addig tervezzük csak meg, mi olyat fogunk viselni, ami jól áll, meg sem kukulunk benne, no meg trendi is!

Csinos nyári ruha - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Csinos nyári ruha

Vannak hölgyek, akik egész évben kifutónak használják a sétálóutcákat, míg mások inkább rejtegetik magukat. A nyár beköszöntével azonban már ők sem bújhatnak el a kabátkáik alá! Legyünk komfortosan csinosak!

Minden korosztálynak és mindenféle testalkatra:

  1. Bermudák
    Juhé, jönnek a hosszabb szárú rövidnadrágok! Viselhetők lenge, tunika szerű felsővel és nőcis topánnal elegánsabban vagy trikókkal, tornacipővel sportosan is a bermudától függően. A csíkok továbbra is divatosak, és ezek között a nadrágok között ugyancsak találunk majd magas derekút.
  2. Sportos húzózsineggel feldobott ruhák
    Ha sietős az utunk, akkor hagyjuk a tűsarkot a cipősszekrényben. Inkább kapjunk magunkra valami kényelmes lábbelit, ami passzol a nekünk tetsző hosszúságú egyberuhánkkal. Idén egyik hosszúságúval sem lövünk mellé, de a legdivatosabb hossz most a midi. Az egyszerű szabásvonalat díszítő húzózsinegek is számtalan helyen fellelhetők a ruhákon az ejtett deréktól a mell alatt szabottig.

Magasabb hölgyeknek:

  1. Léggömb ujjú maxi ruhák
    A szokásos hosszú egyberuhákat most az enyhe harangszabás és a háromnegyedes, bővebb ruhaujjak keltik új életre.
  2. Rétegezve
    Enyhébb nyári napokra, illetve nyárestékre kiváló választás, ha egy egyszínű (farmer) nadrág fölé hosszú, több oldalt felvágott nyári ruhát húzunk tunikaként. Minél színesebb vagy virágosabb, annál jobb!

Fiatal hölgyeknek:

  1. Bikinifelső szerű toppok
    A korábban berobbant crop toppoknak kihívója akadt a kevésbé sportos hatású, fodrosabb felsők személyében. Ezeket viseljétek inkább magasabb derekú szoknyával és nadrággal, hogy a közönséges helyett inkább stílusos legyen! Mik az idei nyár színei?
    Rózsaszín és narancs. Sőt, ez a két szín olyan indiai módra együtt viselve! Magas derekú rövidnadrágban, edzőruháknál, mintás overálok esetében egyaránt ez lesz a trendi. A visszafogott stílust kedvelőkre gondolva ugyancsak divatos lesz a vajsárga és az olívazöld szín is.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...