2020.09.06. 14:04:57 8585 239

Szeptember utolsó hétvégéjén rendezik az Eleven Ősz programsorozatot
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Galéria- és műteremlátogatással, alkotóműhelyekkel és sétákkal is várja az érdeklődőket az Eleven Ősz programsorozat szeptember 25-én és 26-án a budapesti Bartók Béla úton, Budapesten.

Őszi falevél - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Őszi falevél

Az utca műhelyeiben táskát és képeslapot készíthetnek a résztvevők, akiket napközben kulturális séták, este pedig koncertek várják a szabadtéren és a belső terekben. A Faur Zsófi Galériában Pixeltest 1. címmel Benyovszky Szűcs-Domonkos bemutatkozó kiállítása, a Három Hét Galériában pedig Zahra Fuladvand iráni művész tárlata lesz látható - közölték a szervezők az MTI-vel.

A Gang Színház Az új lakó címmel tart rendhagyó előadást, játékokkal és kvízzel vár mindenkit az Óvóhely Kultúrbunker, a Kiss Áron Magyar Játék Társaság és a Hadik Irodalmi Kávéház. A Kredenc Műterem eco-ékszerek készítésére, a Pagony workshopokra invitálja a látogatókat. Folytatódik az 1 Művész 1 Porta elnevezésű kezdeményezés is, a fesztivál idejére az utca szolgáltatói egy-egy művész bemutatkozására adnak lehetőséget.

A tízéves Irodalmi Szalon és Újbuda közös irodalmi sétát indít az Eleven Ősz Fesztiválon debütálva, amely a kerület nevezetes helyszíneit, történeteket és a hozzájuk kapcsolódó irodalmi műveket mutatja be. A séta résztvevői bejárhatják az irodalmilag fontos helyszíneket, egy-egy állomáson találkozhatnak vendégekkel, műveket hallgathatnak és rejtvényes kvízeket oldhatnak meg.

A fesztivál látogatói kuponfüzetet vásárolva ismerhetik meg az utca gasztronómia kínálatát, művészeti workshopokon és előadások vehetnek részt. A KEG Sörházban söralapanyagot lehet készíteni, a Bor és Kézművesben pedig borkóstolóval egybekötött játékot rendeznek.
A Bartók Béla út ünnepét, az Eleven Őszt a Kulturális Tizenegy Egyesület szervezi.

Forrás: MTI

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...