2020.07.13. 10:59:40 8925 214

Szereted a mattot? – Csináld házilag!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A matt árnyalatok idén (is) hódítanak, már ami a körömlakkokat illeti. Ha az otthoni körömlakk-készleted szinte csak fényes színekből áll, akkor sincs minden veszve. Mattíts otthon, házilag!

Matt körömlakk - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Matt körömlakk

Két módszer is rendelkezésedre áll, az egyikkel az éppen felvitt réteget mattíthatod, a másikkal a körömlakkod varázsolhatod „tompa fényűvé”.

Mattítás festéskor

Ehhez szükséged lesz természetesen körömlakkra, egy vékony ecsetre és némi sütőporra. Kend fel a lakkot a körmeidre, majd az ecset segítségével, vékony rétegben kenj sütőport a még nedves körömlakkra. Hagyd hatni kicsit a port, majd vízbe mártott ecset segítségével kend át a körmöket újra, de már csak vízzel. Ezzel leszeded a felesleges port. A fenti műveletet egyenként végezd el a körmeiden!

Mattítás festés előtt

Ehhez szükséged lesz a mattítani kívánt körömlakkra (ne UV-s, illetve shellakk legyen), egy kis kukoricalisztre vagy kukorica keményítőre, egy mozsárra és egy kisméretű spatulára. A mozsárban törjük finom porrá a keményítőt vagy lisztet, szórj belőle a körömlakkos üvegbe, majd jól rázd össze a lakkal. Indulhat a házi manikűrözés!

Forrás: madame.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...