2020.11.20. 15:23:31 5666 142

Szlávik: kiemelten fontos a vakcina hatékonysága
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Kiemelten fontos a koronavírus elleni vakcina hatékonysága, mert egy több mint 90 százalékban hatékony oltásnál elég a lakosság 50-60 százalékát beoltani ahhoz, hogy nagyobb járvány ne alakuljon ki - közölte a Dél-pesti Centrumkórház Országos Hematológiai és Infektológiai Intézetének osztályvezető főorvosa pénteken az M1 aktuális csatornán.

Vírus, tüdő - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Vírus, tüdő

Szlávik János azt mondta: 70-80 százalékos hatékonyság mellett a lakosság 80-90 százalékának kell beoltatnia magát ehhez.

Jelenleg 8-10 vakcina van abban a fázisban, amikor már több tízezer embernek beadható. Ezeknek a hatékonysága jó, nagyobb védelmet adnak, mintha valaki átesne a betegségen, és van olyan oltóanyag, amelyik az időseknél is ugyanolyan hatékony, mint a fiataloknál - tudatta.

Hozzátette: fontos, hogy a vakcina valamennyi mutálódott vírus ellen hatékony legyen.

Forrás: MTI

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában