2018.01.24. 18:24:17 14191 403

Szuper elfoglaltság kis mérnököknek: csak tészta és gyurma kell hozzá!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ráakadtunk egy YouTube csatornára, amibe rögtön beleszerettünk: The Dad Lab. Az apuka, Sergei különböző kreatív projekteken keresztül vezeti be gyermekeit a fizika és a tudomány világába, de úgy is mondhatnánk, hogy ezeket az érdekes területeket használja fel arra, hogy a gyermekeivel együtt legyen, és jobban kötődjenek egymáshoz.

Gyurma - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Gyurma

A két cuki fiúcska Alex és Max különböző játékos kísérletekben vehetnek részt az apukájukkal és ezeket meg is osztják a nagy közönséggel például az instagram oldalukon és a youtube-on.

Ki is választottunk egy videót, amit akár már 2-3 éves gyerekekkel is ki lehet próbálni. Mini mérnőkképző tésztával és gyurmával. A gyurmát akár házilag is elkészítheted: Színes házi gyurma gyerekeknek.

Ahogy arra Sergei is felhívja a figyelmet: minél kevesebb dolog van a gyerek keze ügyébe, annál jobban fejlődik a kreativitása, így nem kell, hogy 3-féle tészta és 3-féle színű gyurma is legyen, de természetesen szabadon variálhatóak a tésztafajták stb.

Forrás: thedadlab via youtube

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Mini édenkert? Varázsolj magadnak!

A kertek ősi hazájában, Japánban azt tartják, hogy rendkívül boldognak nevezheti magát az az ember, akinek a keze, öle tele van virágokkal. Nálunk pedig az a hír járja, hogy mindazok, akik a virágot szeretik, csakis jó ember hírét kelthetik. Az alábbiakban megnézzük, hogy milyen virágokkal, díszfákkal, valamint cserjékkel formálhatunk magunk köré olyan mini édenkertet, melynek látványa és gondozása egyaránt üdítő hatással van testre és lélekre egyaránt.

Pilates, egy népszerű módszer, amivel erőre kaphatsz

A Pilates első szemrevételezésre semmiféle különösen nagyobb kihívást és izom-megerőltetést nem igénylő gyakorlatsornak fest. A kipróbálását tervezők ezért könnyen beleeshetnek abba a csapdába, mint amelyikbe maga Dwayne Johnson a „kőnyűvő”, a The Rock is belehuppant. Mégpedig a The Game Plan (magyarul: a Gyerekjáték) című családi vígjátékban, amikor a balettről elmarasztalóan beszélt. Nos, aki látta a filmet, az tudja, hogy később megváltozott a véleménye. De, hogy miért érdemes sort keríteni a Pilatesre, illetve ezt a mozgásformát a napi egészség-karbantartó gyakorlatok egyikévé tenni? Nézzük!

Esküdni mernék! – Kedvenc esküvős filmjeink, ha már itt a május

A madarak csicseregnek, a méhek döngicsélnek, szerelem van a levegőben, amit az egyre többször felharsanó esküvői harangok, vagy éppen a hangosan dudáló esküvői menet is egyértelműen jelez. Hiába, a május a szerelem, így az esküvők hónapja is, szeptember-októberig nincs is megállás, már ami a lagzikat illeti.